Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Preston – Liverpool (preview)

Preston – Liverpool (preview)

Η Liverpool το βράδυ της Τετάρτης στις 21:45 ώρα Ελλάδος αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο Deepdale την Preston North End για τον τέταρτο γύρο του Carabao Cup.

Οι Reds προέρχονται από τα μεγάλα διπλά επί των Atletico Madrid & Manchester United και στον αγώνα του Carabao Cup θα δώσουν ανάσες σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές και ευκαιρίς σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά την φετινή σεζόν.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Adrian, αφού ο Kelleher ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τις προηγούμενες μέρες, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Joe Gomez, Ibrahima Konate, Κώστα Τσιμίκα και Neco Williams.

Οι Curtis Jones, Alex Oxlade-Chamberlain και Tyler Morton έχουν προβάδισμα για να ξεκινήσουν στον χώρο του κέντρου, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Origi και Minamino στην επιθετική γραμμή.

Μαζί τους στην επίθεση θα ξεκινούσε και ο Kaide Gordon, αν δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Στην αποστολή θα βρεθεί ο Mateusz Musialowski και δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει και φανέλα βασικού.

Ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα ενδέχεται να περάσουν οι Conor Bradley και James Balagizi, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με την Under 23 στον αγώνα της Premier League 2 κόντρα στην Blackburn το βράδυ της Δευτέρας.

Εκτός θα παραμείνουν οι James Milner, Naby Keita, Thiago Alcantara και Fabinho.

Η αντίπαλος των Reds, Preston επικράτησε με 4-1 της Cheltenham στον προηγούμενο γύρο και θέλει να απολαύσει την αναμέτρηση με την Liverpool, όπως ανέφερε και ο τεχνικός της στην συνέντευξη τύπου.

Το Σάββατο ηττήθηκε από την Blackpool με 2-0 και υποχώρησε στην 19η θέση του πρωταθλήματος της Championship.

Κόντρα στη Liverpool θα έχει στη διάθεση της, τον Sepp van den Berg, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τους Reds, όμως θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο David Coote.

Θα είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τον Οκτώβριο του 2009.

Με αλλαγές για την πρόκριση η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com