Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Παγκόσμιας κλάσης επιθετικός ο Origi»

Lijnders: «Παγκόσμιας κλάσης επιθετικός ο Origi»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Pep Lijnders για τους Divock Origi και Takumi Minamino στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Preston για το Carabao Cup.

Για τον Βέλγο επιθετικό είχε να πει:

“ Ο Divock είναι ο πρώτος μας σκόρερ σε αυτή τη διοργάνωση. Νομίζω επίσης πως είναι ο πρώτος ξένος σκόρερ όλων των ομάδων στη διοργάνωση. ”

“ Αυτό που μου αρέσει στους Divock και Taki, είναι ότι προπονούνται με όλα όσα έχουν, ακόμη και όταν δεν παίρνουν την ευκαιρία τους. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο τη δεδομένη στιγμή. Δείχνουν σε ετοιμότητα. ”

“ Ο Divock είναι ένας από τους καλύτερους εκτελεστές του κόσμου -και έχουμε δουλέψει με μερικούς σε διαφορετικές ομάδες! Είναι πραγματικά ένας εκτελεστής παγκόσμιας κλάσης. Πρέπει απλώς να βρίσκεται στις κατάλληλες θέσεις φυσικά. ”

Για τον Minamino πρόσθεσε:

“ Η περσινή σεζόν μας απέδειξε πως χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας. Την μια στιγμή νομίζεις πως δεν είσαι απαραίτητος και την άλλη πρέπει να παίξεις τρία ή τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Έχει ήδη συμβεί την φετινή σεζόν με μερικούς παίκτες. ” Είπε ο Lijnders.

“ Οπότε, όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι και να δείχνουν την νοοτροπία τους. Αν θέλεις να παίζεις σε έναν μεγάλο σύλλογο, θα πρέπει να προπονείσαι όπως εκείνοι. ”

“ Ο Taki κόντρα στη Norwich ήταν ένα καλό παράδειγμα του πόσο καλά ταιριάζει στην ενδεκάδα μας. Πρέπει να παραμένουν ήρεμοι και να προπονούνται με τον ίδιο τρόπο. ”

“ Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να προπονούνται πολύ σκληρά, πολύ καλά, γιατί όταν είσαι έτοιμος, η ευκαιρία σου θα κάνει. ”

Minamino και Origi ξεχώρισαν στο Carrow Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com