Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Παίζουμε για να κερδίσουμε την Premier League»

Salah: «Παίζουμε για να κερδίσουμε την Premier League»

Για την τεράστια νίκη με 0-5 στο Old Trafford μίλησε ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης, Mo Salah, ο οποίος σημείωσε hat trick, σκοράροντας για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι με την Κόκκινη φανέλα.

Για την μεγάλη νίκη δήλωσε:

“ Είναι ωραίο να κερδίζεις με 5-0 εδώ. Γνωρίζαμε και πριν το παιχνίδι πως θα ήταν δύσκολο αν δεν παίζαμε το ποδόσφαιρο μας. Καταφέραμε όμως να το κάνουμε αυτό από την αρχή και έτσι το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο. ”

Τι έκανε την διαφορά για την ομάδα:

“ Γνωρίζαμε πως θα έδιναν τα πάντα, για να κερδίσουν τον αγώνα, οπότε εμείς γνωρίζαμε πως έπρεπε να δώσουμε το 100% μας και να κυριαρχήσουμε. Νομίζω πως το κάναμε. ”

Για τα γκολ που πετυχαίνει:

“ Εγώ είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος όσο κερδίζει η ομάδα. Πάντα προσπαθώ να δίνω ασίστ. Στο πρώτο γκολ θα μπορούσα να είχα συνεχίσει μόνος, όμως την έδωσα στον Naby. Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο μου, για να κερδίζει η ομάδα. ”

Τι θα δώσει η νίκη στη Liverpool:

“ Κερδίσαμε την Premier League πριν από δύο χρόνια, οπότε ξέρουμε τι χρειάζεται. Παραμένει όμως ένα παιχνίδι. Φυσικά είναι κάτι μεγάλο όταν κερδίζεις εκτός έδρας κόντρα στη Manchester United, όμως στο τέλος της ημέρας, είναι τρεις πόντοι. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του κυπέλλου και έπειτα σε εκείνο της Premier League. ” Σημείωσε ο Salah.

Για την φόρμα των Reds:

“ Από την αρχή της σεζόν προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Απλώς παίζουμε για τον τίτλο, γιατί μια ομάδα όπως η Liverpool, με τέτοιους παίκτες και τέτοιον προπονητή, πρέπει να παίζουμε για όλα, πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε πάντα. ”

“ Δεν έχει σημασία αν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν ή όχι. Από την προετοιμασία ο προπονητής μας μίλησε και μας είπε πως πρέπει να κερδίσουμε την Premier League, ελπίζουμε να το κάνουμε αυτό. ”

Αν τον σόκαρε η έκταση της νίκης:

“ Στο ημίχρονο είπαμε στα αποδυτήρια πως πρέπει να γράψουμε ιστορία, θέλαμε να συνεχίσουμε να σκοράρουμε γκολ, θέλαμε να σκοράρουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Τέτοιες ευκαιρίες δεν σου δίνονται συχνά. ”

“ Οπότε απλά κάναμε το καλύτερο μας για να κερδίσουμε τον αγώνα. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο, όμως θέλαμε να κερδίσουμε, όπως και κάναμε. ”

Με τρία γκολ φιλοδώρησε την Manchester United, ο Mo Salah. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com