Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχει πολλά ακόμη να δώσει ο Salah»

Klopp: «Έχει πολλά ακόμη να δώσει ο Salah»

Ο Mo Salah έχει πολλά ακόμη να δώσει στη Liverpool, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στη Manchester United.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε ξανά για τις συγκρίσεις του Salah με τον Cristiano Ronaldo:

“ Χρειάζεσαι τύχη, οι τραυματισμοί μπορούν φυσικά να συμβούν, όμως θεωρώ πως ο επαγγελματισμός και των δύο είναι πιθανότατα το ένα πράγμα που μπορείς να συγκρίνεις ή να πεις πως είναι ο ίδιος. ” Απάντησε ο τεχνικός των Reds.

“ Ο Mo είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας, είναι πραγματικά ο πρώτος που έρχεται (στις προπονήσεις) και πολύ, πολύ συχνά ο τελευταίος που φεύγει από όλους τους παίκτες. ”

“ Τον ενδιαφέρουν πάντα τα πράγματα που μπορεί να κάνει, τι μπορεί να βελτιωθεί ή τι μπορεί να διατηρήσει. Θεωρώ πως έχει πολλά ακόμη να δώσει, 100%. ”

Έπειτα ρωτήθηκε για το θέμα του νέου συμβολαίου του Αιγύπτιου:

“ Θα βοηθήσει (ένα νέο συμβόλαιο) τόσο εκείνον, όσο και την ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Ας ελπίσουμε να υπογράψει σε εμάς νέο συμβόλαιο. ” Απάντησε ο Klopp.

Με 137 γκολ σε 214 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις και 12 φετινά σε 11 αγώνες, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Mo Salah θα προσφέρει πολλά ακόμη στη Liverpool.

Ο Mohamed Salah οδηγεί και φέτος την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com