Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool έκανε πρόταση στον Fati πριν ανανεώσει με την Barcelona»

«Η Liverpool έκανε πρόταση στον Fati πριν ανανεώσει με την Barcelona»

Η Liverpool προσπάθησε να κάνει τον Ansu Fati κάτοικο Anfield, πριν ο νεαρός ανανεώσει με την Barcelona, σύμφωνα με Ισπανικό δημοσίευμα.

Ο ταλαντούχος επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Blaugrana, διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με την ρήτρα του να ανέρχεται στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα όμως με την ρεπόρτερ του COPE, Helena Condis, η Liverpool, η Manchester United και η Paris Saint-Germain προσέφεραν στον διεθνή άσο τα διπλά χρήματα, ώστε να τον δελεάσουν και να τον κάνουν να μην ανανεώσει με την Barcelona.

Το COPE αναφέρει επίσης πως η πρόταση των τριών συγκεκριμένων ομάδων έγινε στους εκπροσώπους του Ansu, όμως ο παίκτης δεν θέλησε να διαπραγματευτεί και επέλεξε να παραμείνει στην Barcelona, υπογράφοντας μάλιστα και ένα νέο συμβόλαιο.

Τα Ισπανικά μέσα δεν ήταν και παραμένουν να μην είναι τα πιο αξιόπιστα όσο αφορά τα μεταγραφικά θέματα, όμως δεν αποκλείεται κάποια εκ των PSG και Manchester United να έκανε όντως πρόταση στον Ansu Fati. Δεν θα μπορούσαμε όμως να πούμε το ίδιο και για την Liverpool, ειδικότερα από τη στιγμή που το COPE τονίζει πως οι Reds θέλησαν να δώσουν τα διπλά χρήματα στον Ισπανό.

Το θετικό πάντως είναι πως οι φήμες περί ενδιαφέροντος των Reds για τον ποδοσφαιριστή δεν θα επιστρέψουν, μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε.

Ο Ansu Fati παραμένει στο Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com