Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Salah θέλει 400 χιλ. την εβδομάδα για να ανανεώσει»

«Ο Salah θέλει 400 χιλ. την εβδομάδα για να ανανεώσει»

Ο Mohamed Salah θέλει να εισπράττει περί τις £400.000 την εβδομάδα, για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Liverpool, σύμφωνα με τον Chris Bascombe της Telegraph.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Αιγύπτιου αποτελεί ένα από τα πιο καυτά θέματα της Κόκκινης επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα, αν και δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

Σύμφωνα όμως με τον Bascombe, ο Mo είναι πρόθυμος να υπογράψει το τρίτο του συμβόλαιο με τον σύλλογο και να παραμείνει για τα επόμενα χρόνια κάτοικος Anfield.

Η Liverpool από την πλευρά της, θέλει να κρατήσει τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ στο ρόστερ της και να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη όλων των εποχών στον σύλλογο, αν και οι συζητήσεις ανανέωσης δεν κυλούν όσο γρήγορα θα ήθελαν οι φίλοι της ομάδας.

Σε περίπτωση πάντως που οι Reds δώσουν στον διεθνή επιθετικό το συμβόλαιο και τα χρήματα που θέλει, θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ και παράλληλα θα τον ανταμείψει για την προσφορά του και για τις εμφανίσεις του.

Ο Mo Salah έχει σκοράρει 10 γκολ την φετινή σεζόν και αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός συνόρων πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου τη δεδομένη στιγμή, όπως τον χαρακτήρισε και ο Jürgen Klopp μετά την Σαββατιάτικη νίκη με 0-5 επί της Watford.

Ο Mo Salah σημειώνει το 2-1 κόντρα στους Cityzens.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com