Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προπονείται λόγω μυϊκού προβλήματος ο Jota

Δεν προπονείται λόγω μυϊκού προβλήματος ο Jota

Ο άσος της Liverpool, Diogo Jota δεν έχει προπονηθεί με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, λόγω μυϊκού προβλήματος και δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με το Κατάρ.

Όπως αναφέρουν τα Πορτογαλικά μέσα, ο επιθετικός των Reds δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού που κατά πάσα πιθανότητα αποκόμισε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Manchester City στο Anfield.

Ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρός, όμως δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο φιλικό με το Κατάρ.

Η Πορτογαλία εκτός από το Κατάρ, αντιμετωπίζει το Λουξεμβούργο την επόμενη Τρίτη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μένει να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Diogo και αν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Οι Reds επιστρέφουν στη δράση το επόμενο Σάββατο, αντιμετωπίζοντας την Watford στο Vicarage Road και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν, είναι ένας σοβαρός τραυματισμός του Πορτογάλου.

Ο πρώην παίκτης της Wolves έχει ξεκινήσει βασικός σε έξι από τα επτά παιχνίδια των Reds στην Premier League, έχοντας μάλιστα σκοράρει και τρία τέρματα.

Μυϊκό τραυματισμό αντιμετωπίζει ο Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com