Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οι 31 μεταγραφές του Rodgers, που είναι τώρα;

Οι 31 μεταγραφές του Rodgers, που είναι τώρα;

O Brendan Rodgers κατά την θητεία του στο Anfield αγόρασε 31 παίκτες. Άλλοι ήρθαν στο Liverpool και πέτυχαν άλλοι πάλι όχι. Πάμε να δούμε που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

Fabio Borini: Ο Ιταλός ήρθε το 2012 και ήταν το πρώτο απόκτημα του Rodgers, έφυγε χωρίς να αποδόσει τα αναμενόμενα το 2015 για την Sunderland με 8 εκατομμύρια Λίρες.

Joe Allen: Επίσης ήρθε στην ομάδα το 2012 και έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για την Stoke ενώ στην θητεία του στο Anfield ήταν στο βασικό rotation της ομάδας.

Oussama Assaidi: Λίγοι τον θυμούνται καθώς δεν έπαιξε καθόλου, δόθηκε στην Stoke ενώ τώρα παίζει στην Twente

Nuri Sahin: Άλλος ένας παίκτης που δεν έπιασε καθόλου. Ήρθε από την Real ως δανεικός, και στην συνέχεια κατέληξε πάλι πίσω στην Dortmund όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Samed Yesil: Ήρθε από την Leverkusen σε ηλικία 18 ετών ως μεγάλο ταλέντο αλλά δεν το απέδειξε ποτέ. Τώρα αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Luis Alberto: Είχε 12 συμμετοχές όταν αποκτήθηκε από την Sevilla το 2013. Έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για την Lazio.

Iago Aspas: Μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις η Liverpool το 2013 επένδυσε πάνω του δίνοντας 9 εκατομμύρια λίρες. Σε 14 όμως συμμετοχές δεν κατάφερε να βρεί δίχτυα ούτε μία φορά, επέστρεψε στην Celta οπού και πάλι κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Κolo Toure: Ήρθε ως ελεύθερος από την City, αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, και φέτος το καλοκαίρι έφυγε για την Celtic

Tiago Ilori: Πολλά περιμέναμε λίγα είδαμε, πουλήθηκε στην Reading πριν λίγους μήνες έναντι 4 εκ. Λιρών, έχοντας κάνει μόλις 4 συμμετοχές.

Mamadou Sakho: Ήρθε στην ομάδα έναντι 20 εκ Λιρών, ήταν βασικότατος ώσπου απέτυχε να περάσει τεστ τοξικών ουσιών τον περασμένο Μαϊο, o Klopp τον έβγαλε εκτός ομάδας και πλέον αγωνίζεται στην Crystal Palace ως δανεικός.

Aly Cissokho: Εντυπωσίασε με την Lyonnais και αποκτήθηκε ως μεγάλη προοπτική, οι τραυματισμοί όμως δεν τον άφησαν ποτέ να αποδόσει τα αναμενόμενα. Πλεόν αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό από την Aston Villa.

Victor Moses: Δανεικός από την Chelsea, δεν έπιασε στο λιμάνι, πλέον παίζει βασικός στην ομάδα του Conte.

Rickie Lambert: Η πρώτη από τις πολλές μεταγραφές του καλοκαιριού του 2014 από την Southampton. O Rickie έζησε το όνειρό του να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί σε αυτή. Πλέον παίζει στην Cardiff.

Mario Ballotelli: Τα λόγια είναι περιττά για τον Super Mario που στο Liverpool μόνο super δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί. 1 μόλις γκολ και πακέτο στην Nice φέτος το καλοκαίρι.

Javier Manquillo: Διετής δανεισμός από την Sevilla ο οποίος διακόπηκε στον έναν χρόνο. Πλέον είναι δανεικός από την Marseille στην Sunderland.

Adam Bogdan: Όσο έπαιξε απογοήτευσε, δανεικός στην Wigan

Christian Benteke: Η τελευταία μεταγραφή του Rodgers έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην Aston Villa, δεν ταίριαζε όμως στα πλάνα του Klopp και πουλήθηκε στην Palace το καλοκαίρι.

Lazar Markovic: Ήρθε ως μεγάλο ταλέντο από την Benfica, ούτε αυτός έπεισε και τώρα είναι δανεικός στην Hull City.

Nathaniel Clyne, Philippe Coutinho, Adam Lallana, Dejan Lovren, Roberto Firmino, Daniel Sturridge, Joe Gomez, Simon Mignolet, Emre Can, Divock Origi, Alberto Moreno, Danny Ings, James Milner, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com