Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ασπίδα προστασίας Klopp σε Sturridge

Ασπίδα προστασίας Klopp σε Sturridge

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Μπορεί η κριτική για τον Daniel Sturridge να έχει φθάσει στο ζενίθ της, λόγω αφενός της μη αυτόματης πλέον επιλογής του στην αρχική ενδεκάδα αλλά και αφετέρου της ξηρασίας του στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος (έχει να σκοράρει από τον Απρίλιο στην Premier League) αλλά ο Jurgen Klopp φαίνεται να μη συμμερίζεται όλο αυτή τη φρενίτιδα κριτικής και σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον επιθετικό του.

Ερωτηθείς αν ο παίκτης πάσχει από κρίση αυτοπεποίθησης, ο Γερμανός είπε : «Όχι δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Μετά από άσκηση με σουτ στην προπόνηση με δάκρυα στα μάτια λες΄΄ αν είναι δυνατόν είναι απίστευτο!». Αυτή η στιγμή δεν είναι εύκολη για τον Daniel. Όλη η ζωή του σχεδόν μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο ήταν πιο εύκολη διότι έχει τόσες αρετές. Η κατάλληλη στιγμή, απλό γκολ, εύκολο γκολ. Αλλά ο κάθε παίκτης έχει πρόβλημα με αυτό, με εκείνο. Ο Sturridge είναι ασύλληπτος παίκτης. Καμία αμφιβολία επ΄αυτού. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι..΄΄Sturridge..Μπάλα..Γκολ!Όχι.΄΄ Στιγμές που λες πως έπρεπε να σκοράρει αλλά δεν σκόραρε και απλά πρέπει να συνεχίσεις. Και νομίζω είναι μία πολύ χρήσιμη στιγμή στην καριέρα του.

Ένα μεγάλο όνομα: Robert Lewandowski. Υπήρχαν στιγμές που δεν σκόραρε. Gerd  Muller! Υπήρχαν στιγμές που και εκείνος δε σκόραρε! Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Χρειάζεται μόνο να χειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις και να μην δημιουργείς μεγάλο ζήτημα γύρω από αυτές.» ήταν τα λόγια του Klopp που ίσως προμηνύουν παραμονή του Sturridge στην αρχική ενδεκάδα σήμερα αλλά βέβαιοι για αυτό θα είμαστε στις 18.30 ώρα Ελλάδος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com