Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Markovic: «Ο Klopp είναι απίστευτος»

Markovic: «Ο Klopp είναι απίστευτος»

Eπιμέλεια: Καλλιγιάννης Μιχάλης


Παρόλο που βρίσκεται εκτός πλάνων στην Liverpool από τον Jurgen Klopp, ο Lazar Markovic θεωρεί ότι ο Γερμανός τεχνικός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Μιλώντας στο Πορτογαλικό περιοδικό Noticias Ao Minuto, ο Σέρβος εκθείασε το προπονητή του και δήλωσε:

“Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όταν θα πάρω την ευκαιρία μου.”

“Αν θα αλλάξει κάτι; Θα δούμε. Βρίσκομαι εδώ με όλο μου το είναι. Ο Klopp είναι απίστευτος και πιστεύω ότι η Liverpool, με αυτόν προπονητή θα τα πάει εξαιρετικά φέτος. Και χρόνο με το χρόνο θα πηγαίνουμε καλύτερα.

Την προηγούμενη χρόνια ο Markovic δόθηκε δανεικός στην Fenerbahce, αλλά ο δυστυχώς τραυματίστηκε και έτσι αγωνίστηκε μόλις σε 14 παιχνίδια.

Ο Markovic στη μια χρονιά που έπαιξε στη Liverpool είχε 19 εμφανίσεις με 2 γκολ.

O Jurgen Klopp από την άλλη μιλώντας για τον παίκτη ανέφερε:

“Όταν άρχισε να προπονείται ξανά μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι δεν εμπιστευόταν το σώμα του στο 100%”

“Είχε ένα σοβαρό τραυματισμό πέρσι. Μιλήσαμε για αυτό. Όλοι ξέρουν ότι ο Lazar είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Έχει κάποιες αμφιβολίες για το πως θα επιστρέψει, αλλά συνέχεια παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος.”

“Είναι σε καλή κατάσταση. Δε γνωρίζω ποιο είναι το 100% του, αλλά είναι σε καλό δρόμο, είναι ένα καλό παιδί, αστείο και δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Αυτή είναι η αλήθεια.”

“Στο τέλος θα δούμε πως θα στήσουμε την ομάδα. Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι τις 31 Αυγούστου. Αν είναι να συμβεί κάτι μπορεί να συμβεί νωρίτερα, μπορεί την ίδια μέρα μπορεί και ποτέ.”

“Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες και για τους αγώνες αλλά και για τις προπονήσεις και ο Lazar είναι μέλος της ομάδας. Αυτά για τώρα.”

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com