Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conte: «Μπορεί το πρωτάθλημα η Liverpool»

Conte: «Μπορεί το πρωτάθλημα η Liverpool»

   Επιμέλεια : Μπουγάς Ιωάννης

Η Liverpool φαίνεται να είναι μια απο τις υποψήφιες για την κατάκτηση του τίτλου, συμφωνα με τον Antonio Conte.

Ο νυν manager της  Chelsea  σε συνέντευξη που παραχώρησε , αναφέρθηκε στην πιθανότητα, η ομάδα μας να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας στο τέλος της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου.» Η Liverpool είναι μια απο τις καλύτερες ομάδες στην Premier Leaque και είμαι βέβαιος, πως θα παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Jurgen Klopp δουλέψε ηδη 9 μήνες με την ομάδα και είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και για την Liverpool να καταλαβάινουν ο ενάς τον άλλον. Είναι σημαντικό να δουλεύεις και να έχεις τον χρόνο να  μεταφέρεις τις μεθόδους και τις ιδέες σου στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να γίνεσαι  manager στην μέση της χρονίας . Δεν είναι εύκολο.Πρέπει να μεταδώσεις τις ιδέες σου  σε λίγο χρονικό διάστημα και είναι δύσκολο. Αλλα  η περσινή χρονία ηταν βαρυσήμαντη για τον Klopp και τους παίκτες.  Οι παίκτες γνωρίζουν τον Klopp και ο Klopp γνωρίζει τους παίκτες. Είναι σημαντικό να μεταδίδεις την  αντίληψη σου για το ποδόσφαιρο και να γνωρίζεις την προσωπικότητα του παίκτη.»

Οπως φαίνεται και απο τις δηλώσεις του ο Conte, θεωρεί την Liverpool έτοιμη να κυνηγήσει το πρωτάθλημα, προσθέτοντας, οτι είναι μια απο τις επικρατέστερες ομάδες για τον τίτλο. Αναλυτικά είπε »Η Liverpool είναι μια απο τις 7 ή 8 ομάδες που μπορούν να παλέψουν για να αποκτήσουν τον τίτλο. Είμαι σίγουρος για αυτό. Η Liverpool έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή, ωραίο style ποδοσφαίρου, γρήγορο ρυθμό (παιχνιδιού ) και καλή οργάνωση.»

Κλείνοντας, ο Antonio Conte , δεν παρέβλεψε να μιλήσει και για τον αγώνα που πρόκειται να δώσει η Chelsea απέναντι στην ομάδα μας ( αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 06.35  ώρα  ελλάδος). »Είναι καλός αγώνας για μας (για την Chelsea). Δεν είναι τόσο σημαντικό να κερδίσουμε , δουλεύουμε σε διαφορετικά style παιχνιδιού. Αλλά πρέπει να παίξουμε εναν καλό αγώνα και θέλω να διακρίνω  βελτίωση απο τους παίκτες μου. Ενας αγώνας απέναντι σε μια εξίσου καλή ομάδα είναι ενας καλός αγώνας. Είμαι πολύ περίεργος να παρακολουθήσω την ομάδα μου  απέναντι  στην Liverpool. Είμαι ικανοποιήμενος  που οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι μετα την προπόνηση αλλά  περιμένω την ίδια αγωνιστικότητα (ίδια πρόσπάθεια ) και στον αγώνα. Θελω να δω βελτίωση παρά την κούραση».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com