Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άγνοια για το μέλλον του δηλώνει ο Lucas

Άγνοια για το μέλλον του δηλώνει ο Lucas

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Άγνοια ως προς το αν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για τη νέα χρονιά εξέφρασε ο Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας μας, Lucas Leiva.

Ο παλαιότερος πλέον παίκτης της ομάδας, από τις αρχές του 2016 ξεκίνησε μόλις 8 αγώνες βασικός ενώ είδε την ομάδα να αποκτά στην ίδια θέση το Marko Grujic και να κυνηγά ακόμη έναν κεντρικό μέσο. Ο Lucas δήλωσε τα εξής :¨ Ακόμη δεν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος μου πλέον μέσα στην εβδομάδα. Είναι η πρώτη μεταγγραφική περίοδος που ο Jurgen συμμετέχει ενεργά στη μεταγγραφική δραστηριότητα της ομάδας. Αυτή την εβδομάδα επιστρέφουμε για προετοιμασία οπότε πιστεύω θα μάθω περισσότερα για το μέλλον. Ακόμη και αν φύγω προτεραιότητά μου είναι η Ευρώπη και συγκεκριμένα η Αγγλία που έχει πολύ καλό και δυνατό πρωτάθλημα.¨

Δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που ο Βραζιλιάνος συνδέεται με αποχώρηση από την ομάδα ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ κοντά να πάει στην Besiktas πριν μία ύστατη μεταμέλεια του τότε μάνατζερ Brendan Rodgers. Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει αν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από το Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com