Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φόρος τιμής στα θύματα του Hillsborough από τη WBA

Φόρος τιμής στα θύματα του Hillsborough από τη WBA

Φόρο τιμής στα 96 αδικοχαμένα θύματα του Hillsborough και στο πείσμα των οικογενειών τους για δικαίωση θα αποδώσει την Κυριακή η West Bromwich Albion. H Albion έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα πριν το τελευταίο ματς της Premier League απέναντι στη Liverpool.

Ήδη η Premier League έχει δείξει την αλληλεγγύη της στις οικογένειες οργανώνοντας σχετικές εκδηλώσεις στους αγώνες από την 26η Απριλίου κι έπειτα. Ωστόσο, η West Brom επέλεξε το τελευταίο παιχνίδι στο Hawthorns εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι υποδέχεται τη Liverpool.
O σύλλογος έχει αντικαταστήσει στη θύρα των φιλοξενουμένων 96 καθίσματα τοποθετώντας στη θέση τους κόκκινα προς τιμήν της Liverpool όπου το καθένα θα έχει ένα-ένα τα ονόματα των θυμάτων ξεχωριστά.
Ο αρχηγός των ‘Baggies’ Darren Fletcher και ο γεννημένος στο Liverpool Rickie Lambert θα αφήσουν λουλούδια μπροστά στους οπαδούς της Liverpool κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
Στο match program ο πρόεδρος της Albion Jeremy Peace γράφει: «Albion και Liverpool έχουν μία αντιπαλότητα που χρονολογείται από το 1894. Από τότε έχουν μεσολαβήσει 122 χρόνια και 150 παιχνίδια. Την Κυριακή, όμως, θα γίνουμε ένα και το Hillsborough θα ενώσει τους αγώνες μας».
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com