Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sterling: «Χαρούμενος στην Liverpool»

Sterling: «Χαρούμενος στην Liverpool»

Χαρούμενος στο Liverpool δηλώνει ο Raheem Sterling, και αναμένει να διευθετηθούν οι όροι και να υπογράψει για το νέο συμβόλαιο με τους Reds. Ο εικοσάχρονος Άγγλος, σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, και καθάρισε την νίκη και τους τρεις βαθμούς που βάζουν την Liverpool σε απόσταση βολής από την τετράδα.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς. Ξέρουμε ότι έπρεπε να έρθουμε σε αυτό το γήπεδο και να κάνουμε αυτό που κάναμε. Οι συμπαίχτες μου αμύνθηκαν πολύ καλά, και εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Πρέπει να κερδίζεις σε σκληρά παιχνίδια κάποιες φορές και αυτό κάναμε σήμερα.»
Για την προσωπική του εμφάνιση και το γκολ του, καθώς και το πολύ όμορφο γκολ του συμπαίχτη του Philippe Coutinho, συμπλήρωσε: «Είναι πάντα όμορφο να χρίζεσαι σκόρερ, ειδικά όταν με το γκολ σου κλειδώνεις την νίκη. Ξέρουμε ότι έχουμε υλικό για να πάμε για την τετράδα. Δεν ξεκινήσαμε στην αρχή της χρονιάς καλά, αλλά τώρα δείχνουμε τι πραγματικά αξίζουμε. Ο Phil, έβαλε ένα απίστευτο γκολ. Λίγοι παίχτες στον κόσμο μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.»
Πηγή: www.englishfootball.gr
Συντάκτης: Γιώργος Γκούτης
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com