Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έχεις την ευθύνη coach

Έχεις την ευθύνη coach

Το πολύ κακό ξεκίνημα που πραγματοποιεί η Liverpool την φετινή χρονιά έχει σίγουρα απογοητεύσει τον κόσμο μετά τις μεγάλες προσδοκίες που γεννήθηκαν την περασμένη σεζόν. Στο μυαλό όλων πέρασε ότι η ομάδα του Brendan Rodgers είναι έτοιμη να κατακτήσει φέτος τον τίτλο παρά το γεγονός ότι το υπερόπλο που λέγεται Luis Suarez αποχώρησε.

Τα σχόλια και οι απόψεις είναι πολλές και διαφορετικές. Η φυγή του Suarez, το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε κάποιο μεγάλο όνομα ή το ότι στην πλειοψηφία τους οι παίκτες που ήρθαν είναι ανερχόμενα ταλέντα και όχι έτοιμοι παίκτες. Ακόμα και ότι η περσινή χρονιά ήταν ένα πυροτέχνημα υποστηρίζουν πολλοί φίλοι της ομάδας.

Κατά της άποψη μου η ευθύνη βαραίνει τον Rodgers, αλλά σε έναν και μόνο βασικό τομέα. Το ποιος παίζει η δεν παίζει, το ποιος φεύγει ή δεν φεύγει είναι δικό του θέμα. Η πραγματική ευθύνη του προπονητή είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα για τρίτη χρονιά. Την τρίτη χρονιά δεν μπορείς να λες ότι θέλουμε δουλειά και χρόνο. Αυτά τα θες την πρώτη, άντε και την δεύτερη σεζόν. Την τρίτη σεζόν έχει πλέον πίσω σου όλο τον χρόνο να δουλέψεις όπως θες. Την τρίτη σεζόν η ομάδα πρέπει και ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι έτοιμη από την πρώτη αγωνιστική να μπει στο γήπεδο και να διεκδικήσει αυτό που τις αναλογεί. Το πρόβλημα δεν είναι αν ο Balotelli είναι ο κατάλληλος. Το πρόβλημα είναι γιατί o Balotelli ήρθε τέλος Αυγούστου. Ήξερες coach το υλικό, ήξερες τι ήθελες, τι είχες και τι έχασες και έπρεπε την πρώτη αγωνιστική το ρόστερ να είναι ολοκληρωμένο και η ομάδα έτοιμη. Αυτή είναι η ευθύνη που βαραίνει τον Brendan Rodgers.

Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο προπονητή και θεωρώ ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της σύντομα. Στην Premier League όμως και ειδικά τα τελευταία χρόνια που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, δεν δικαιολογείσαι να ξεκινάς να παίζεις καλά τον Οκτώβριο. Πολύ απλά γιατί οι άλλοι δεν θα σε συγχωρήσουν.

Σάββας Μάρρος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com