Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Σχεδίαζε να φύγει ο Suarez»!

Gerrard: «Σχεδίαζε να φύγει ο Suarez»!

Για τον Luis Suarez μίλησε ο Steven Gerrard, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Jamie Carragher. Ο αρχηγός της Liverpool, υποστήριξε ότι ο Ουρουγουανός άσος σχεδίαζε την αποχώρησή του από τους Reds και αυτό το κατάλαβε όταν τον είδε να δαγκώνει τον Chiellini στο Μουντιάλ.

Έτσι, ο Suarez τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων μηνών από τα γήπεδα, πήρε την μετεγγραφή που ήθελε και πλέον είναι παίκτης της Barcelona, η οποία δαπάνησε το ποσό των 75 εκατ. λιρών για να τον κάνει δικό της. Πάντως ο Gerrard εκμυστηρεύτηκε στον Carragher ότι θα ήθελε να έμενε για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα ο Ουρουγουανός για να μπορούσε να βοηθήσει.

Οι δηλώσεις του εμβληματικού αρχηγού των «κόκκινων» λοιπόν, ήταν οι εξής: «Πίστευα ότι θα έμενε. Περίμενα να το αποφασίσει και να μείνει έναν ακόμα χρόνο. Ήμουν ήδη στο πάτωμα όταν είδα το δάγκωμά του στο Μουντιάλ. Ήταν διπλό το κακό γιατί τότε μείναμε εκτός Μουντιάλ και στη συνέχεια κατάλαβα ότι θα χάναμε τον καλύτερο παίκτη μας. Ήξερα ότι μετά από αυτό δεν θα υπήρχε γυρισμός και ότι ο ίδιος θα έκανε σχέδια έτσι ώστε να αποχωρήσει.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com