Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πήρε μπρος η Liverpool!

Πήρε μπρος η Liverpool!

H Liverpool κατάφερε να επανέλθει με τον καλύτερο τρόπο από την ήττα κόντρα στην Manchester City την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας με 0-3 της Tottenham στο White Hart Lane. H ομάδα του Brendan Rodgers ξεκίνησε δυνατά από το πρώτο λεπτό και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ειδικά και μετά το γρήγορο γκολ του Raheem Sterling στο 8’. Στην επανάληψη οι Reds σημείωσαν άλλα δύο γκολ με τους Steven Gerrard στο 48’ (πεν.) και Alberto Moreno 60’, ενώ οι Spurs εμφανίστηκαν αρκετά κατώτεροι των περιστάσεων και δημιούργησαν ουσιαστικά μια καλή φάση στον αγώνα στο 42’ όταν ο Simon Mignolet έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Nacer Chadli.

Ο Brendan Rodgers γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο το 100ο του παιχνίδι στον πάγκο της Liverpool, την ίδια στιγμή που το ντεμπούτο του με την φανέλα των Reds πραγματοποίησε ο Mario Balotelli που είχε και ευκαιρίες να σημειώσει το πρώτο του γκολ. Στην αντίπερα όχθη, προβληματισμό επιφέρει η εντός έδρας ήττα, η οποία ήταν και η πρώτη του Mauricio Pochettino από την στιγμή που ανέλαβε την Tottenham.

Α’ Ημίχρονο

Η Liverpool μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα μόλις στο 3ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Mario Balotelli. Αυτή ήταν η προειδοποίηση για την Tottenham, καθώς στο 8ο λεπτό οι Sturridge και Henderson συνδυάστηκαν ωραία και ο Raheem Sterling από κοντά έγραψε το 0-1 για τους Reds.

Αμέσως μετά το γκολ της Liverpool οι Spurs παραλίγο να ισοφαρίσουν, με τον Emmanuel Adebayor να προσπαθεί ανεπιτυχώς να κρεμάσει τον Mignolet. Οι Reds πίεσαν στη συνέχεια κι έχασαν δύο ακόμα καλές στιγμές στο 12’ και στο 14’ με τους Sturridge και Balotelli αντίστοιχα, αλλά ο Hugo Lloris ήταν σε ετοιμότητα.

Οι δύο επιθετικοί των Reds δημιούργησαν ακόμα δύο καλές ευκαιρίες στο 30’ και στο 32’, με την απάντηση της Tottenham να έρχεται στο 42’ με τον Nacer Chadli να χάνει μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση και τον Mignolet να πραγματοποιεί την επέμβαση του αγώνα.

Β’ Ημίχρονο

Η Liverpool μπήκε φουριόζα και στο δεύτερο ημίχρονο και στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Lloris κατάφερε να κερδίσει πέναλτι με τον Joe Allen. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Steven Gerrard που σημείωσε το 0-2 για την ομάδα του στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Brendan Rodgers ήταν αρκετά καλά στημένη αμυντικά και δεν έδωσε κανέναν διάδρομο στους Spurs που αδυνατούσαν φτάσουν στην περιοχή του Mignolet. Στο 60’ ο Alberto Moreno έκλεψε την μπάλα και με μια καταπληκτική κούρσα έκανε το 0-3 «κλειδώνοντας» το τρίποντο για τους Reds.

Λίγο αργότερα ο Adebayor απείλησε τον Mignolet, όπως έκαναν και οι Sterling και Sturridge από πλευράς Liverpool, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο άλλο γκολ. Έτσι το 0-3 παρέμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης, αφού η Tottenham δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια άλλη καλή στιγμή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Συνθέσεις:

Tottenham: Lloris, Dier, Rose (Davies 72’), Capoue, Kaboul, Vertonghen, Lamela, Bentaleb (Dembele 59’), Adebayor, Eriksen (Eriksen 59’), Chadli.

Liverpool: Mignolet, Manquillo, Moreno, Gerrard, Lovren, Sakho, Henderson, Sterling (Enrique 86’, Sturridge, Balotelli (Markovic 61’), Allen (Can 61’).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com