Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά»

Henderson: «Αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά»

Η Liverpool προσπαθεί το φετινό καλοκαίρι να δυναμώσει και άλλο το ρόστερ της και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις μετεγγραφικές της κινήσεις.

Οι προσθήκες που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν καλύψει σημαντικές τρύπες στο ρόστερ της ομάδας και αναμένεται να πάρουν σειρά και άλλοι παίκτες άμεσα.

Η ενίσχυση των «κόκκινων» χαροποιεί όχι μόνο τους οπαδούς αλλά και τους παλιούς παίκτες, αφού βλέπουν τον συλλογό τους να δυναμώνει, να έρχονται βοήθειες και να προσπαθήσουν να κάνουν μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα χτυπήσει κάθε τίτλο στην Αγγλία.

Εκεί στάθηκε και σε δηλώσεις του ο Jordan Henderson στο skysports: «Οι μετεγγραφές που έχουν γίνει είναι πολύ καλές και έξυπνες. Σίγουρα ανεβάζουν την ποιότητα της ομάδας και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να την καλή περσινή σεζόν και φέτος κάνοντας όμως και το βήμα παραπάνω. Με την δική μας βοήθεια, τα νέα αποκτήματα θα ενσωματωθούν πιο γρήγορα και θα μπουν στο κλίμα του συλλόγου και τι απαιτήσεις υπάρχουν. Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά όλοι μας»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com