Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Manchester City, Milner και Roger Hunt

Ο Klopp για Manchester City, Milner και Roger Hunt

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου Κυριακάτικου αγώνα με την Manchester City μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο Jürgen Klopp, αναφερόμενος στους Cityzens, στον James Milner, στην απώλεια του Trent και στην νέα ταινία του James Bond.

Ο Γερμανός για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής είπε:

“ Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή. Η Manchester City είναι εξαιρετική. Έχασε από την PSG και είπα ότι θα θέλει να αντιδράσει, είδα όμως τον αγώνα και δεν χρειάζεται να αντιδράσει. Δεν χρησιμοποίησαν τις ευκαιρίες τους και η PSG σκόραρε. Όμως το πώς κυριάρχησε η City λέει πολλά για την ποιότητα της. Πρέπει να παίξουμε σωστά. ”

“ Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως το Anfield θα ανυπομονεί για τον αγώνα. ”

“ Η Manchester City είναι για μένα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έπαιξε με την Chelsea, μια καλή αντίπαλο, αλλά η City ήταν σαφώς καλύτερη εκείνη τη μέρα. Αυτή είναι η ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να σκοράρουμε και αυτό μας βοηθήσει. Πρέπει επίσης να αμυνθούμε στο υψηλότερο επίπεδο. ”

Για την απουσία του Alexander-Arnold:

“ Έχουμε μια σύνθεση. Θα δούμε ποιον θα επιλέξουμε. Έχουμε τον Milner, τον Gomez, τον Neco και επίσης θα μπορούσαμε να αλλάξουμε σύστημα, είχαμε χρόνο να προπονηθούμε αυτή την εβδομάδα. Πολλές είναι οι πιθανές επιλογές.”

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα του την Κυριακή:

“ Πρέπει να αμυνθούμε ως σύνολο. Θα είναι δύσκολο φυσικά και η ατομική ποιότητα θα λάμψει και από τις δύο πλευρές, αλλά ελπίζουμε ότι η δική μας θα είναι καλύτερη. ”

“ Είναι καλύτερο που δεν χρειάζεται να αυξήσουμε την ψυχολογία των παικτών αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές το κάνουμε κατά καιρούς. Έχουμε μια θετική αύρα, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε παίξει ακόμα με τη City. Δεν έχουν παίξει ούτε εκείνοι εναντίον μας και θα χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια που έδωσαν κόντρα σε Chelsea και PSG. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. ” Είπε ο Klopp.

“ Πρέπει να είμαστε γενναίοι, πρωτοπόροι, να έχουμε θράσος σε συγκεκριμένες στιγμές και πραγματικά να βγάλουμε την καλύτερη εκδοχή μας, μόνο τότε θα έχουμε μια ευκαιρία. ”

“ Αυτό είναι αυτό που προσπαθούμε. Αυτό που κάναμε την περασμένη εβδομάδα ή στον προχθεσινό αγώνα ήταν εντάξει, αλλά τώρα χρειαζόμαστε μια πολύπλοκη ποδοσφαιρική πρόκληση. Δόξα τω Θεώ και για τις δύο ομάδες! Είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. ”

Αν η ισοπαλία θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τους Reds:

“ Η ισοπαλία θα σήμαινε ότι είμαστε ακόμα αήττητοι. Αν δεν τη δεχόμουν τώρα; είναι νωρίς. Ας παίξουμε το παιχνίδι και με ρωτάμε μετά από αυτό. Μέχρι στιγμής η αρχή είναι εντάξει, αλλά δεν είναι ότι πιστεύουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Αν κερδίσουμε, θα πίστευα ότι ήταν μια «σωστή» εκκίνηση. Αλλά μετά μετά έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Watford, την Atletico και την Manchester United. ”

“ Απλώς θέλω να κάνουμε την καλύτερη σεζόν που μπορούμε να κάνουμε. Μέχρι στιγμής, τα πάμε πολύ καλά, αλλά είναι μόνο μερικά παιχνίδια μέσα στη σεζόν. ”

Για την χρησιμοποίηση του Milner ως δεξί back:

“ Δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρει σε ποιες θέσεις μπορεί να παίξει! Είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής και του αρέσει να συμμετέχει. Του αρέσει να αγωνίζεται στο κέντρο, αλλά οι δεξιοί μας back έχουν επιρροή στο παιχνίδι μας και δημιουργούν ευκαιρίες. Αν παίξει εκεί, θα είναι ένα σημαντικό μέρος της ομάδας. Είναι ένας πραγματικός κινητήρας για εμάς. ”

Για την απώλεια του Roger Hunt:

“ Τόσοι πολλοί άνθρωποι στο σύλλογο μας δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερα λόγια για να μιλήσουν για τον Roger Hunt. Πέρασα χρόνο με τον Kenny, τον Aldridge χθες και ξέρουν περισσότερα γι ‘αυτόν. Αυτός ο σύλλογος είναι πολύ καλός στο να θυμάται τους θρύλους του. Μου αρέσει αυτό. Ο Roger ήταν σίγουρα ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στη χώρα. ”

“ Θα λείψει σε όλους. Ευχόμαστε όλοι στην οικογένειά του τα καλύτερα γιατί ήταν ένας πραγματικός θρύλος αυτού του συλλόγου. ”

Για καλά σχόλια του James Bond, Daniel Craig:

“ Από παιδί ήθελα να γίνω ο James Bond! ”

“ Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Daniel Craig, θα μου λείψει ως James Bond. Έχει μια μεγάλη ιστορία. ”

Αν θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος James Bond:

“ Θα ήμουν πολύ κακός James Bond! Αν έβγαινα από το νερό με το μαγιό, όλος ο κόσμος θα έκλεινε την τηλεόραση! Είναι μια υπέροχη ιστορία – θα την παρακολουθώ πάντα! Πρέπει να σώσει τον κόσμο και εγώ πρέπει να βοηθήσω τη Liverpool. ”

Για τους διεθνείς που πρέπει να ταξιδέψουν σε κόκκινες χώρες:

“ Δεν υπάρχει τελική απόφαση – άκουσα τα ίδια πράγματα που ακούσατε. Καραντίνα 10 ημερών, τους επιτρέπεται να παίζουν παιχνίδια και να εργάζονται, αλλά δεν μπορούν να μένουν στο σπίτι τους, μπορούμε όμως να επιλέξουμε το ξενοδοχείο. ”

“ Το φαγητό με delivery και χωρίς επισκέπτες. Πρόκειται για τους Βραζιλιάνους, τον Κώστα, τον Sadio Mane. Θα είναι 10-12 ημέρες με τις εθνικές ομάδες και μετά 10 ημέρες μακριά από τις οικογένειές τους σε καραντίνα, δηλαδή 22 ημέρες συνολικά – τότε θα έρθει το και η επόμενη διακοπή. Δεν ακούγεται σαν πραγματική λύση. ”

Έτοιμος να ξεκινήσει την Κυριακή ο James Milner.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com