Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο James Milner για την νοοτροπία της ομάδας

Ο James Milner για την νοοτροπία της ομάδας

Στην την σωστή νοοτροπία της ομάδας αναφέρθηκε ο James Milner στη συνέχεια των δηλώσεων του στο Liverpool ECHO, μετά την Σαββατιάτικη επικράτηση με 3-0 επί της Crystal Palace.

Συγκεκριμένα ο Millie είχε να πει:

“ Θεωρώ πως έχουμε την νοοτροπία που χρειάζεται. Δεν πρέπει να επηρεαστείς είτε κάνεις μια καλή εμφάνιση, είτε κάνεις μια κακή εμφάνιση. Πρέπει να προχωρήσεις στον επόμενο αγώνα. ”

“ Δεν πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος μετά από μια καλή εμφάνιση και δεν πρέπει να σε πάρει πολύ από κάτω μετά από μια κακή εμφάνιση. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είναι εύκολο να είσαι κάπως έτσι: στο επόμενο παιχνίδι, στο επόμενο παιχνίδι, στο επόμενο παιχνίδι. ”

“ Τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα όταν έχεις μερικά άσχημα αποτελέσματα και κάποιες κακές εμφανίσεις. ”

“ Παρατηρείτε όμως αυτή την ομάδα και μπορείτε να διακρίνετε πως διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία από την χρονιά που κερδίσαμε τον τίτλο. ”

“ Βιώσαμε τον πόνο πέρυσι, όμως τελικά έγινε μια πραγματικά καλή χρονιά για εμάς, με αυτό που καταφέραμε να πετύχουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες με το σερί που κάναμε στο τέλος. ”

“ Ήταν ένας ωραίος τρόπος για να τελειώσουμε την σεζόν. Όλες αυτές τις εμπειρίες και τα συναισθήματα που έχουμε βιώσει όλοι μαζί ως ομάδα, μπορούν μόνο καλό να μας κάνουν. ” Σημείωσε Milner.

Βασικός ήταν ο James Milner το Σάββατο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com