Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bielsa: «Η Liverpool ήταν ανώτερη, λυπάμαι για τον Elliott»

Bielsa: «Η Liverpool ήταν ανώτερη, λυπάμαι για τον Elliott»

Την ανωτερότητα της Liverpool στον χθεσινό αγώνα του Elland Road παραδέχθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της Leeds, Marcelo Bielsa.

Ο έμπειρος τεχνικός για την ήττα της ομάδας του είχε να πει:

“ Κατάφεραν να βάλουν τους επιθετικούς τους στο παιχνίδι και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Όποτε χάναμε την μπάλα, οι αντίπαλοι μας δημιουργούσαν ευκαιρίες. ”

“ Εμείς καταφέραμε να φέρουμε ορισμένες μπάλες μέσα στην περιοχή τους. Πιστέψαμε ότι έτσι θα μπορούσαμε να τους προκαλέσουμε περισσότερους κινδύνους. ”

“ Το πλάνο του Jürgen Klopp επέτρεψε στους επιθετικούς του να δράσουν και το δικό μου δεν επέτρεψε στους επιθετικούς μας να δημιουργήσουν κινδύνους και να ξεχωρίσουν. ”

“ Δεν ήμασταν υπεύθυνοι στο παιχνίδι. Ήταν ανώτεροι από εμάς σε όλες τις πτυχές. Δεν ξέρω γιατί. Πρέπει να βρούμε ποιοι είναι οι λόγοι. Όταν χάναμε τη μπάλα δημιουργούσαν κίνδυνο. Φυσικά και με προβληματίζει που χάσαμε με 3-0. ”

Για τον τραυματισμό του Harvey Elliott από τον Pascal Struijk:

“ Ο Pascal ανέκτησε την μπάλα. Η κίνηση του για να πάρει την μπάλα δεν προκάλεσε τον τραυματισμό, όμως η συνέχεια της κίνησης του σώματος μετά την ανάκτηση της μπάλας, τραυμάτισε τον Elliott. ”

“ Είμαι σίγουρος πως δεν υπήρξε κακή πρόθεση. Εύχομαι να μην είχε συμβεί ποτέ. ”

“ Λυπάμαι που ένας τόσο νέος παίκτης που αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο τραυματίζεται με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει. ” Είπε ο Bielsa.

Την λύπη του για τον τραυματισμό του Harvey Elliott εξέφρασε ο Bielsa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com