Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν με ενδιαφέρει τι μεταγραφές κάνουν οι άλλες ομάδες»

Klopp: «Δεν με ενδιαφέρει τι μεταγραφές κάνουν οι άλλες ομάδες»

Νέα απάντηση για τις μεταγραφές έδωσε ο Jürgen Klopp πριν τον αγώνα με την Leeds, με αφορμή την επιστροφή του Cristiano Ronaldo στο Old Trafford και τα δύο γκολ που πέτυχε στο χθεσινό του ντεμπούτο.

Αυτή τη φορά ο Γερμανός προπονητής για τις μεταγραφές είχε να πει:

“ Είναι πραγματικά λίγο εκνευριστικό το γεγονός ότι πρέπει πάντα να μιλάω γι’ αυτό γιατί το έχω ήδη αναφερθεί σε αυτό άλλες 5 εκατομμύρια φορές. ”

“ Η μόνη μεταγραφή για την οποία δεν μιλήσαμε μετά ήταν του Cristiano Ronaldo. Όχι, δεν εκπλήσσομαι που τον πήραν. Ήμουν έκπληκτος – αλλά αυτό είναι προσωπικό πράγμα – που έφυγε από την Juve, γιατί δεν ήξερα ότι θα συμβεί. ”

“ Οι σύλλογοι κάνουν δουλειές. Το πρόβλημά μου είναι προφανώς τα αγγλικά μου, γιατί κατά καιρούς εκνευρίζω προφανώς κάποιους άλλους προπονητές χωρίς να το θέλω! Δεν θέλω να το κάνω. εν έχω κανένα ενδιαφέρον [ στο να το κάνω], γιατί να το κάνω; ”

“ Λέω κάτι, πιστεύω ότι είναι σωστό, μάλλον είναι σωστό, τότε δύο μέρες αργότερα ακούω την απάντηση από κάποιον και σκέφτομαι» Ε; Γιατί είναι είναι έξω φρενών; » Απίστευτο! Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι σύλλογοι! ”

“ Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που ήρθα εδώ. Υπέγραψα με αυτούς τους όρους όταν έφτασα εδώ. Εκείνη την εποχή, ήμασταν αρκετά επιτυχημένοι, όχι οι πιο επιτυχημένοι στον κόσμο αλλά αρκετά επιτυχημένοι. Κερδίσαμε μερικά τρόπαια, ακριβώς με αυτόν τον τρόπο. ” Είπε ο Klopp.

“ Σε όλα τα μεταγραφικά παράθυρα συμβαίνει το ίδιο, μετά μας ρωτάνε « Γιατί το κάνουν αυτό; » Πιστεύαμε ότι ήταν λογικό να ανανεώσουμε την ομάδα μας αυτή τη στιγμή. Το κάναμε αυτό. Δεν είναι τόσο θεαματικό όσο όλα τα υπόλοιπα, όμως δεν μπορώ να το αλλάξω. ”

“ Επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφικές επιχειρήσεις σαν τσίρκο, άλλοι το έκαναν και υπέγραψαν με ορισμένους παίκτες – δεν πειράζει. Τώρα θα τα παίξουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. ”

Στις ανανεώσεις δόθηκε το βάρος από τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com