Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποκάλυψε την συζήτηση του με τον Wenger ο Klopp

Αποκάλυψε την συζήτηση του με τον Wenger ο Klopp

Ο Jürgen Klopp αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με τον Arsene Wenger τον περασμένο μήνα, όταν ο πρώην τεχνικός της Arsenal επισκέφθηκε το Kirkby, για να δώσει στους Reds τα βραβεία τους για το έτος 2020.

Ο Γάλλος παρουσίασε στον προπονητή της Liverpool τα πλάνα της FIFA για το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τα οποία φυσικά δεν συμφώνησε ο Γερμανός.

Συνήθως αυτά τα πράγματα μένουν ιδιωτικά, όμως στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να αναφερθώ ξανά στο θέμα των περισσότερων αγώνων. Μου μίλησε για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια και του απάντησα αμέσως πως πρόκειται για περισσότερα παιχνίδια, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση, δεν είναι σωστό. ” Είπε ο Klopp.

Το άλλο πράγμα που μου είπε, ήταν να μειωθούν οι διακοπές για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και να διαρκούν περισσότερο τα προκριματικά.

Ας το πω κάπως έτσι, τον Οκτώβριο να μην έπαιζαν οι παίκτες καθόλου με τους συλλόγους τους και να δίνουν πέντε ή έξι αγώνες με τις εθνικές τους, δεν ξέρω. Δεν το κατάλαβα στο 100%.

Ξέρω πως ήθελαν να βάλουν όλους τους αγώνες σε αυτή τη διακοπή και να μην υπάρξει άλλη διακοπή μέχρι τον Δεκέμβριο ή κάτι τέτοιο. Μπορούμε να την συζητήσουμε αυτή την ιδέα, όμως δεν νομίζω πως θα αλλάξει το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ όμως να είμαι υπέρ του να έχουμε ένα μεγάλο τουρνουά κάθε δύο χρόνια, γιατί παίζουμε ήδη πάρα πολλά παιχνίδιαΠου είναι η παλιά, καλή και πολύ σημαντική προετοιμασία; ”

Έπειτα μας λένε πως οι ομάδες θα δώσουν καλοκαιρινά τουρνουά, αυτό όμως μπορούν να το αποφασίσουν οι ίδιες. Πρόκειται μόνο για μερικά παιχνίδια στο εξωτερικό, κάτι που είναι σημαντικό και για τις ομάδες. ”

Δεν συμφωνεί με τα σχέδια της FIFA ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com