Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Είμαστε στη μέση αυτής της κατάστασης»

Fabinho: «Είμαστε στη μέση αυτής της κατάστασης»

Δηλώσεις σχετικά με την διαμάχη της Premier League με την βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε χθες το μεσημέρι στο ESPN ο Fabinho.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ δεν θα είναι διαθέσιμος από ότι φαίνεται στο αυριανό παιχνίδι στο Elland Road με την Leeds United, όπως και οι Alisson, Firmino (ο οποίος όμως έτσι κι αλλιώς είναι τραυματίας και θα απουσιάσει). Επίσης, πρόβλημα για αυτό το λόγο θα απουσιάσουν και οι Raphinha (Leeds), Ederson (Manchester City), Jesus (Manchester City), Fred (Manchester United) και Silva (Chelsea).

Ο Fabinho εξήγησε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες, λέγοντας στο ESPN πως «είναι μία δύσκολη περίπτωση, γιατί εμείς θέλουμε να υπερασπιστούμε τη χώρα μας, θέλουμε να παίξουμε για την εθνική Βραζιλίας».

 

«Αλλά δεν νομίζω ότι είναι απλά ανάμεσα στο σύλλογο και την εθνική. Είναι κανόνας της κυβέρνησης, δεν νομίζω πως η αγγλική ομοσπονδία μπορούσε να το αλλάξει αυτό. Πιστεύω πως ούτε η FIFA μπορούσε να το αλλάξει, ούτε η CONMEBOL ή η CBF». 

«Εμείς οι παίκτες είμαστε στη μέση της διαμάχης, χωρίς να μπορούμε να κάνουμε πολλά, επειδή ήταν απόφαση της Premier League να μην μας επιτρέψουν να πάμε».

«Από τη μία, καταλαβαίνουμε, γιατί στην επιστροφή θα έπρεπε να κάτσουμε 10 μέρες σε ξενοδοχείο. Ίσως να χάναμε τρία παιχνίδια. Και 10 μέρες είναι αρκετές ώστε να χάσεις τον ρυθμό σου. Οπότε είναι δύσκολο».

«Καταλαβαίνουμε όμως και την πλευρά της εθνικής, γιατί δεν μπορούσε να έχει 9 παίκτες. 9 παίκτες είναι πολλοί. Οπότε καθόμαστε στη μέση αυτής ελπίζοντας να βρεθεί πραγματικά μία λύση».

Οι Firmino, Alisson και Fabinho με συμπαίκτες τους στην εθνική Βραζιλίας.
Οι Firmino, Alisson και Fabinho με συμπαίκτες τους στην εθνική Βραζιλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com