Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fekir: «Ο ατζέντης μου έφταιξε που δεν προχώρησε η μεταγραφή»

Fekir: «Ο ατζέντης μου έφταιξε που δεν προχώρησε η μεταγραφή»

Στην υπόθεση μεταγραφής του και συγκεκριμένα στο γιατί δεν προχώρησε το καλοκαίρι του 2018, στάθηκε για μία ακόμη φορά ο Nabil Fekir.

Ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός, που τώρα αγωνίζεται στη Real Betis, συγκεκριμένα είπε: «Είχα πρόβλημα με τον ατζέντη μου, τον σύμβουλό μου. Ο ατζέντης μου έφταιξε που δεν προχώρησε η μεταγραφή.».

«Ήταν μια σκοτεινή στιγμή. Είδα πολλά πράγματα που δεν ήταν αλήθεια. Είπαν πως το γόνατό μου με σταμάτησε από το να πάω στη Liverpool αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια. Πήγα στο Clairefontaine  (σ.σ. το προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας), έκαναν όλα τα ιατρικά και όλα ήταν καλά.».

«Φυσικά ήμουν απογοητευμένος που δεν πήγα στη Liverpool, πολύ απογοητευμένος επειδή η Liverpool είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Γνώρισα τον προπονητή, τον Jurgen Klopp, και πήγε καλά. Αφού τον γνώρισα, ήθελα να πάω στη Liverpool ακόμα περισσότερο.».

«Είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ γιατί ήθελα πολύ να πάω στη Liverpool. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Ήθελαν να βρουν έναν λόγο να μην προχωρήσει η μεταγραφή οπότε έριξαν την ευθύνη στο γόνατό μου.».

Το thumbnail του βίντεο των πρώτων δηλώσεων του Fekir ως παίχτης των Reds

Ο Nabil Fekir έμεινε τότε στην Olympique Lyonnais και ένα καλοκαίρι αργότερα ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην Real Betis, σε μία κίνηση που στα μάτια πολλών αποτέλεσε πισογύρισμα για την καριέρα ενός πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το κόστος της μεταγραφής του Fekir στη Betis ήταν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Liverpool είχε συμφωνήσει 12 μήνες πριν μία τιμή περίπου στα 45 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Fekir έχει από τότε γεμάτες χρονιές στη LaLiga, μετρώντας σε 74 συμμετοχές 12 γκολ και 13 ασίστ, παίζοντας στη φυσική του θέση πίσω από τον επιθετικό. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε πως σε καμία περίπτωση από το καλοκαίρι του 2018 ο Fekir έχει χάσει μόλις 7 παιχνίδια από τραυματισμό.

Η Liverpool εκείνη τη χρονιά, ακόμη και με την έλλειψη ενός δημιουργικού χαφ (ο Fekir ερχόταν τότε ως αντί-Coutinho), έφτασε μία ανάσα από το πρωτάθλημα, συγκεντρώνοντας 96 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Manchester City. Εν τέλει δεν έμειναν όμως με άδεια χέρια, καθώς κατέκτησαν για 6η φορά το UEFA Champions League.

Απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις του Fekir ως Red.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com