Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία πρόταση για τον Origi από Τουρκία

Καμία πρόταση για τον Origi από Τουρκία

Η Liverpool δεν έχει λάβει καμία πρόταση για τον Divock Origi από Τουρκικούς συλλόγους, παρά τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα που έκαναν λόγο για διαπραγματεύσεις με την Fenerbahce.

Η Fotomac ανέφερε σε δημοσίευμα της πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται στο τελευταίο τους στάδιο, με την συμφωνία να είναι κοντά. Τα όσα όμως ανέφεραν οι Τούρκοι απέχουν πολύ από την αλήθεια, καθώς η Liverpool υποστηρίζει πως δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πρόταση για τον Βέλγο.

Η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 8 του μηνός, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο πρώην παίκτης της Lille θα συνεχίσει την καριέρα του στην Fenerbahce ή σε κάποια άλλη Τουρκική ομάδα.

Πέρα από το γεγονός ότι η Fener δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κίνηση για τον Divock, το ρεπορτάζ των Τούρκων είχε και άλλα κενά, καθώς έκανε αναφορά στον Peter Moore, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από τους Reds.

Όσο αφορά τον Divock Origi, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Κόκκινο ρόστερ, αφού δηλώθηκε και στη λίστα για τους αγώνες των ομίλων του Uefa Champions League.

Σε επίσημο αγώνα για την Liverpool έχει να αγωνιστεί από τις 10 Μαρτίου, όταν και είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την RB Leipzig για τους 16 του Uefa Champions League, δίνοντας και μια ασίστ.

Ο Divock Origi παραμένει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com