Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Απογοητεύτηκα που η Liverpool δεν πήρε επιθετικό»

Carragher: «Απογοητεύτηκα που η Liverpool δεν πήρε επιθετικό»

MPV "ανακήρυξε" τον Alisson o Carragher.

Απογοητευμένος για το γεγονός ότι η Liverpool δεν προχώρησε στην απόκτηση ενός επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε δήλωσε ο Jamie Carragher.

Οι Reds δεν ενισχύθηκαν με την προσθήκη ενός επιθετικού, όπως έκαναν πέρυσι με τον Diogo Jota, όμως κράτησαν στο ρόστερ τους τόσο τον Takumi Minamino, όσο και τον Divock Origi.

Ο Carra δήλωσε στην Independent:

“ Είμαι απογοητευμένος που η Liverpool δεν απέκτησε έναν επιθετικό. Πιστεύω ότι έχει λίγους παίκτες στην επίθεση και θα πρέπει να κρατήσει τους πάντες σε φόρμα, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο. Πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν, αλλά η επιθετική της τριάδα είναι πολύ στιβαρή.”

“ Ο Mane και ο Salah θα λείψουν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής σε κάποια φάση, δεν είμαι σίγουρος πόσα παιχνίδια θα χάσουν, αλλά πιστεύω ότι η απουσία της θα αποτελέσει μια απώλεια για την Liverpool. ”

“ Έχουν τον Origi και τον Minamino, αλλά ήθελα να έρθει κάποιος καλύτερος από αυτούς. Είτε πρόκειται για τους ιδιοκτήτες, είτε για κάτι που έχει να κάνει με την πανδημία, τα οικονομικά είναι στενά και ξέρετε ότι εφόσον δεν πωλήθηκε κανείς, δεν μπορούσαν να φέρουν κανέναν. ”

“ Υπάρχει και ο Jota, ο οποίος έλειψε πέρυσι από την Liverpool. Έχασε σχεδόν τέσσερις μήνες, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. ”

Ο Diogo Jota έλειψε πέρυσι στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com