Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Η Liverpool έχει 5 νέες μεταγραφές»

Barnes: «Η Liverpool έχει 5 νέες μεταγραφές»

Η Liverpool έχει πέντε νέες μεταγραφές στο φετινό της ρόστερ, παρότι έκανε μόλις μια νέα προσθήκη, σύμφωνα με τον θρύλο της ομάδας, John Barnes.

“ Η Liverpool έχει πέντε νέες μεταγραφές. Ο Virgil van Dijk είναι μια νέα μεταγραφή, ο Konate είναι μια νέα μεταγραφή, οι Jota και Thiago επέστρεψαν προς το τέλος της περσινής σεζόν. Όλοι ενσωματώνονται. Ο Konate είναι ο μοναδικός που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα, αλλά αυτό δεν με ανησυχεί καθόλου. ” Είπε ο Barnes.

“ Αν οι οπαδοί πιστεύουν ότι η Liverpool χρειάζεται μεταγραφές, είναι εντάξει. Αλλά ο Jürgen Klopp δεν νομίζει ότι χρειάζεται κανέναν και δεν νομίζω και εγώ ότι χρειάζεται κανέναν – αυτή η ομάδα είναι αρκετά καλή για να αγωνιστεί.

“ Δυστυχώς οι σύγχρονοι οπαδοί πιστεύουν ότι η λύση για να κερδίζεις παιχνίδια είναι να ξοδεύεις χρήματα και να υπογράφεις νέους παίκτες. Δεν είναι αυτή η κατάσταση. Αν τους χρειάζεσαι, ναι, αλλά δεν νομίζω ότι τους χρειάζονται και ούτε ο Jürgen Klopp το νομίζει. Πρέπει να εμπιστευόμαστε τον σύλλογο και να εμπιστευόμαστε τον Klopp. ”

“ Δεν ανησυχούσα για την έλλειψη μεταγραφών την περασμένη εβδομάδα ή την προηγούμενη εβδομάδα και δεν ανησυχώ για αυτό τώρα. Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν συνεχώς τις απόψεις τους για πράγματα.

Ο Ibrahima Konate είναι η μοναδική φετινή μεταγραφή της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com