Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: «Αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά στην Liverpool»

Neville: «Αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά στην Liverpool»

Neville για Wijnaldum.

Ο Gary Neville μιλώντας την Τετάρτη, στο κανάλι των Webby and O’Neill στο YouTube, ανέφερε πως αισθάνεται ότι «κάτι δεν πάει καλά» στην Liverpool και τόνισε ότι η φετινή ομάδα δεν αποτελεί την ίδια απειλή, όπως ήταν κατά την περίοδο που κατέκτησε το Champions League και την Premier League.

Ο πρώην ακραίος αμυντικός της Manchester United αναφέρθηκε στην «ήρεμη» μεταγραφική περίοδο της Liverpool και παρέθεσε την εκτίμησή του για την ομάδα του Jurgen Klopp πυροδοτώντας συζητήσεις ανάμεσα στους οπαδούς των Reds.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Ήμουν στο παιχνίδι το Σάββατο, Liverpool – Chelsea, και είπα μετά τον αγώνα στο Sky Sports, πως αν και δεν μπορώ να το κατονομάσω ακριβώς, κάτι δεν πάει καλά».

«Δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην Liverpool. Δεν αφορά το πνεύμα της ομάδας, ούτε την σχέση του προπονητή με τους παίκτες. Τίποτα τέτοιο. Ούτε υπονοώ ότι είναι σε κρίση. Ούτε κατά διάνοια! Αλλά κάτι απλώς λείπει».

«Θυμάμαι ότι πριν από τρία χρόνια σκεφτόμουν πως η United μπορεί να έχει πρόβλημα με αυτή την Liverpool. Πριν από δύο χρόνια σκεφτόμουν πως είχαμε σοβαρό πρόβλημα μαζί τους».

«Αλλά δεν νομίζω ότι έχουν την δυναμική μαζί τους αυτή τη στιγμή. Έχουν σταθεροποιηθεί σε ψηλό επίπεδο, αλλά δεν έχουν προοδεύσει. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Liverpool μπορεί να ηγηθεί της κούρσας του πρωταθλήματος. Δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσει την United φέτος».

«Ο Jurgen Klopp δεν έχει τα χρήματα για να βελτιώσει την ομάδα. Έχει μεν στα χέρια του μια καλή ομάδα, αλλά χρειαζόταν οπωσδήποτε ενίσχυση».

Οι τοποθετήσεις του Neville βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των οπαδών των Reds, οι οποίοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους στα κοινωνικά μέσα:

• «Όλοι βλέπουν αυτό που βλέπει και ο Neville, εκτός από ένα συγκεκριμένο κομμάτι των οπαδών μας. Μας ονομάζουν “κλαμένα μωρά”, επειδή τονίζαμε συνεχώς ότι πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα και μας καλούν να υποστηρίξουμε κάποιον άλλο σύλλογο».

• «Ακόμα και μία από τις καλύτερες ομάδες ποτέ, η Barca στα καλύτερά της, δεν αγόρασε 3 σούπερ σταρ σε μια σεζόν, έχω απόλυτη πίστη στον Klopp, υποστηρίξτε την ομάδα».

• «Και γιατί να αποκτήσουμε παίκτες όταν δεν χρειαζόμαστε κανέναν; Αυτή είναι πρακτικά η ίδια ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα και το Champions League με λίγες προσθήκες».

• «Έχει δίκιο ως ένα βαθμό, είμαστε μια ομάδα που γερνάει και υστερούμε σε πραγματική ποιότητα. Τούτου λεχθέντος, δεν νομίζω να έχουμε και την πολυτέλεια για τραυματισμούς στην βασική μας ενδεκάδα!»

• «Είμαι οπαδός των Reds και τα σχόλια του Gary με βρίσκουν σύμφωνο. Αυτό το συναίσθημα και η ώθηση δεν είναι εκεί, όπως ήταν πριν από μερικές σεζόν. Σίγουρα κάτι λείπει και η απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη ενδεχόμενα να άλλαζε αυτό το κάτι….Ελπίζω να κάνω λάθος!»

• «Ο Neville ακόμα φοβάται την Liverpool! Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την LFC είναι ότι δεν ξόδεψαν πολλά, αλλά ακόμα παίζουν πολύ καλά. Αυτό είναι που τους φταίει. Νο 7 & Νο 20 ερχόμαστε!»

Πρόβλημα στην Liverpool βλέπει ο Gary Neville.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com