Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαψεύδει τις φήμες για Villa o Guardiola

Διαψεύδει τις φήμες για Villa o Guardiola

Τις φήμες που θέλουν τον David Villa να αποχωρεί από την Barcelona τον προσεχή Ιανουάριο διέψευσε ο προπονητής των Blaugrana, Pep Guardiola.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, η οποία σημειωτέον εκδίδεται στη Μαδρίτη και από πολλούς θεωρείται η «φωνή» της Real, η Barca σκοπεύει να πουλήσει τον Ισπανό striker, με τις Chelsea, Liverpool και Aston Villa (!!!) να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Guardiola, ο οποίος βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα:

H Marca λέει ψέματα. Δεν έχω μιλήσει με τον David μετά το παιχνίδι στη Μαδρίτη, αλλά όλοι οι παίχτες είναι στα σχέδιά μου. Είμαι αυτός που θα πρέπει να επιλέξει 25 διαφορετικές 11άδες όλη τη σεζόν, γιατί πιστεύω πως είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οι περισσότεροι από τους παίχτες που αγωνίζονται στην ομάδα, θα συνεχίσουν για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και την επόμενη. Μακάρι να μπορούσαμε να παίζαμε με 15 παίχτες σε κάθε ματς, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο όλοι θα αγωνίζονταν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com