Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Αίγυπτος ελπίζει να αγωνιστεί ο Salah με την Γκαμπόν

Η Αίγυπτος ελπίζει να αγωνιστεί ο Salah με την Γκαμπόν

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου ελπίζει πως ο Mo Salah τελικά θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στον αγώνα του Σεπτεμβρίου με την Γκαμπόν.

Η Αίγυπτος βρίσκεται στην κόκκινη λίστα της Αγγλίας και όπως αποφάσισε η Premier League, κανένας παίκτης δεν θα αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα σε κόκκινη χώρα τον επόμενο μήνα.

Η Γκαμπόν όμως δεν βρίσκεται ανάμεσα στις κόκκινες χώρες και ο Mo Salah θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να εκπροσωπήσει την χώρα του στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, Hossam El Bardy δήλωσε:

“ Υπάρχει περίπτωση αν δεν μπορούν να έρθουν στην Αίγυπτο, τότε να έρθουν στην Γκαμπόν για να αγωνιστούν μαζί μας. Είμαστε άτυχοι την δεδομένη στιγμή γιατί αυτοί είναι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο και θα ήταν άδικο για κάποιες ομάδες να μην μπορούν να έχουν όλους τους παίκτες τους. ”

“ Αυτό είπαμε στη FIFA για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη βρετανική εξουσιοδότηση για να τους πείσουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε μια λύση και να κάνουμε win-win την κατάσταση. Οι παίκτες αποδέχονται αυτήν την κατάσταση, ο Mo Elneny και ο Mo Salah είναι πολύ πρόθυμοι να έρθουν και να αγωνιστούν με την ομάδα. ”

“ Μιλήσαμε σήμερα και μου είπαν ότι ελπίζουν να λυθεί το ζήτημα. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καλά νέα. Νομίζω ότι μπορούν να απελευθερώσουν τους παίκτες και να τηρήσουμε τους κανόνες, να χρησιμοποιήσουμε τα PC τεστ R, αλλά είναι άδικο να χάσουμε έναν παίκτη έτσι. ”

Ο Mo Salah δεν θα ταξιδέψει στην Αίγυπτο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com