Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Henderson, Thiago και Jones κόντρα στην Burnley

Με Henderson, Thiago και Jones κόντρα στην Burnley

Ο Jürgen Klopp μπορεί να υπολογίζει σε τρεις έξτρα κεντρικούς μέσους για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Burnley, καθώς οι Jordan Henderson, Thiago Alcantara και Curtis Jones προπονήθηκαν κανονικά και την Τρίτη και τέθηκαν στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού για το ματς με τους Clarets.

Οι τρεις τους έμειναν εκτός από το παιχνίδι με την Norwich για διαφορετικούς λόγους. Οι πρώτοι δύο για λόγους ετοιμότητας και ο τρίτος λόγω διάσεισης που αποκόμισε στο φιλικό με την Osasuna.

Όλοι τους όμως αγωνίστηκαν στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με την Aston Villa την Κυριακή, με τον Jones να βρίσκει δίχτυα και τον Hendo να έχει εντυπωσιακή απόδοση στο πρώτο του ξεκίνημα, μετά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η επιστροφή των τριών μέσων αποτελεί μόνο χαρμόσυνο νέο για τον Jürgen Klopp, αν και δεν πρόκειται να τους δούμε όλους στο αρχικό σχήμα του Σαββάτου. Εκείνος που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει είναι ο Thiago.

Ο διεθνής Ισπανός θα μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού το Σαββάτου και να συνθέσει την τριάδα του κέντρου μαζί με τους Fabinho και Naby Keita.

Ο Keita αναμένεται να διατηρήσει την θέση του στο βασικό σχήμα, ενώ ο Fab δεν θα μείνει στον πάγκο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Thiago για βασικός κόντρα στη Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com