Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει Woodburn η Hearts

Θέλει Woodburn η Hearts

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ben Woodburn με τη μορφή δανεισμού από την Liverpool έχει εκφράσει η Hearts, σύμφωνα με τον Neil Jones του Goal.com.

Ο μέσος ήταν στον πάγκο των Reds στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Norwich και πραγματοποίησε μια καλή προετοιμασία με την ομάδα, όμως πολύ δύσκολα θα έχει μέλλον στο Anfield, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος.

Η Σκωτσέζικη ομάδα θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό για έναν χρόνο, ενώ ενδιαφέρεται φέρεται να υπάρχει και από συλλόγους της Ελλάδας, της Δανίας και της Κροατίας, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια κίνηση μέχρι στιγμής.

Το συμβόλαιο του με την Liverpool λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι Reds είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν ή να τον δώσουν δανεικό το φετινό καλοκαίρι, μόνο αν λάβουν μια πολύ πρόταση που ικανοποιεί τόσο τους ίδιους, όσο και τον παίκτη.

Ο Ουαλός θα μπορούσε πάντως να παραμείνει στο ρόστερ της Liverpool, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν και να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες του Carabao Cup.

Σε κάθε περίπτωση, η φετινή σεζόν θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Woodburn, ο οποίος έχει δοθεί ήδη τρεις φορές δανεικός σε Sheffield United, Oxford United και Blackpool.

Κρίσιμη σεζόν για τον Ben Woodburn.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com