Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Εμείς δεν μπορούμε να ξοδεύουμε όπως η City»

Klopp: «Εμείς δεν μπορούμε να ξοδεύουμε όπως η City»

Ο Jürgen Klopp κλήθηκε να μιλήσει ξανά για το θέμα των μεταγραφών και απάντησε, αναφέροντας πως η Liverpool δεν μπορεί να ξοδεύει τα υπέρογκα ποσά που δίνει η Manchester City και θα πρέπει να τα καταφέρει με τον δικό της τρόπο.

Ο Γερμανός με αφορμή την μετακίνηση του Jack Grealish στο Etihad, ανέφερε:

“ Όλοι έχουν μια άποψη. Δεν μπορώ όμως εγώ να κρίνω τα πράγματα που κάνουν οι άλλες ομάδες. Αυτό όμως που μου αρέσει στο ποδόσφαιρο, είναι ότι μια ομάδα δεν έχει και τους 11 καλύτερους παίκτες. ”

“ Αυτό είναι και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έναν αγώνα. Εμείς αρκετές φορές είχαμε τους καλύτερους μας στον αγωνιστικό χώρο και όμως χάσαμε. ”

“ Αυτό δεν είναι καλό, όμως μας δίνει μια ευκαιρία σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε μια καλύτερη ομάδα από εμάς. Υπάρχουν παίκτες που δεν βρίσκονται πολύ καιρό στις ομάδες τους και τους έχουν κοστίσει πολλά χρήματα. Φυσικά όλοι οι παίκτες που αποκτούν οι άλλες ομάδες διαθέτουν ποιότητα. ”

“ Αν ο Harry Kane πάει στην Manchester City, φυσικά και δεν θα την κάνει χειρότερη ομάδα. Οπότε αυτό είναι εκπληκτικό. Η City ήταν πιθανότατα η καλύτερη ομάδα πέρσι και κέρδισε το πρωτάθλημα. Δεν κέρδισε όμως αυτό που ήθελε πραγματικά (Champions League). Οπότε, αυτή είναι η κατάσταση. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Δεν ασκώ καμία κριτική. Δεν καταλαβαίνω όμως στο 100% πως αυτό είναι εφικτό. Φαίνεται όμως πως είναι εφικτό για αυτούς, οπότε αυτή η κατάσταση. ”

“ Γνωρίζω επίσης πως κάτι τέτοιο για εμάς δεν είναι εφικτό, οπότε γιατί να καθόμαστε εδώ και να λέμε: «Καλύτερα να πάρουμε αυτόν, χρειαζόμαστε αυτόν, χρειαζόμαστε αυτό, το άλλο». Εγώ δεν είναι έτσι. ”

“ Η δουλειά μου είναι να δουλεύω με τους παίκτες που έχω και πραγματικά λατρεύω να δουλεύω μαζί τους. Λατρεύω κάθε δευτερόλεπτο. Τώρα ας ξεκινήσουμε τη σεζόν και ας παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε. ”

“ Όταν αντιμετωπίσουμε μια από αυτές τις σπουδαίες ομάδες, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχουν τρόποι στο ποδόσφαιρο για να το κάνεις αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Ας δούμε αν θα δουλέψει ή αν δεν θα δουλέψει. ”

“ Εμείς είμαστε πραγματικά η Liverpool, έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο, μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν, στην στήριξη του κόσμου μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που δεν μπορεί κανείς άλλος. Είμαι 100% σίγουρος πως αυτό είναι αλήθεια. ”

“ Οπότε ας το κάνουμε αυτό. Ας προχωρήσουμε μαζί. Έχουμε μια ομάδα που είχε και τα πάνω της και τα κάτω της. Εγώ θα ήθελα να έχουμε μόνο τα πάνω μας φέτος. Ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε και ας μην σκεφτόμαστε τόσο πολύ τι κάνουν οι άλλες ομάδες. ”

Οι Reds έδωσαν βάρος στις ανανεώσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com