Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Επιτέλους έπαιξα μπροστά στον κόσμο μας»

Jota: «Επιτέλους έπαιξα μπροστά στον κόσμο μας»

Την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ένα σχεδόν γεμάτο Anfield είχε στο χθεσινό φιλικό με την Athletic Bilbao ο Diogo Jota, ο οποίος μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό.

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε μπροστά σε 42.000 κόσμο, ο Πορτογάλος είπε:

“ Επιτέλους! Ένιωσα πραγματικά πολύ όμορφα!”

“ Όταν έφτασα στην φυσούνα, άρχισα να νιώθω τον κόσμο μας. Είναι τεράστιας σημασίας για εμάς και έχουν να παίξουν έναν πραγματικά σημαντικό ρόλο αυτή τη σεζόν. Εμείς ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε έτσι. ”

Για το γκολ που σημείωσε:

“ Είχαμε σκοράρει και στα προηγούμενα φιλικά μερικά γκολ, μετά από ανάκτηση της κατοχής, οπότε αυτό είναι μέλος του παιχνιδιού μας. Πιέζουμε, κερδίζουμε την μπάλα και την δίνουμε μπροστά και εγώ στάθηκα τυχερός και μπόρεσα να σκοράρω το γκολ. ”

“ Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά στην τελική ήταν ένα φιλικό. Εμείς προετοιμαζόμαστε για την έναρξη της σεζόν. ” Σημείωσε ο Diogo Jota.

Αν αισθάνεται έτοιμος για την έναρξη της σεζόν:

“ Εγώ ξεκίνησα λίγο αργότερα από τους υπόλοιπους, όμως σημειώνουμε πρόοδο. Ένιωθα καλά, όμως η αλλαγή ήταν προγραμματισμένη από πριν. Οπότε απλά προχωράμε. ”

“ Εμείς απλά κάνουμε βήματα μπροστά, παίρνουμε περισσότερα λεπτά και θεωρώ πως θα είμαι έτοιμος για την επόμενη εβδομάδα. ”

Ο Diogo Jota άνοιξε το σκορ κόντρα στην Bilbao.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com