Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εύκολη επικράτηση με van Dijk βασικό στο πρώτο φιλικό

Εύκολη επικράτηση με van Dijk βασικό στο πρώτο φιλικό

Η Liverpool επικράτησε εύκολα με σκορ 2-0 της Bologna στο πρώτο από τα δύο φιλικά που δίνουν σήμερα οι δύο ομάδες, έχοντας τον Virgil van Dijk στην αρχική της σύνθεση.

Δίχτυα βρήκαν οι Diogo Jota και Sadio Mane.

Πρώτο μισάωρο: Με τον Virgil van Dijk στο αρχικό της σχήμα ξεκίνησε η Liverpool στο πρώτο φιλικό κόντρα στη Bologna, έχοντας μάλιστα την πρώτη της στιγμή στο ματς πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό με σουτ του Naby Keita εκτός περιοχής. Η ομάδα του Klopp άνοιξε το σκορ με την δεύτερη της ευκαιρία στον αγώνα και σκόρερ τον Diogo Jota, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Bonifazi (προήλθε από την υψηλή πίεση των Reds), μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά με το δεξί για το 1-0 στο 8ο λεπτό.

Πέντε λεπτά αργότερα η Liverpool διπλασίασε το προβάδισμα της, εκμεταλλευόμενη ένα ακόμη λάθος της Ιταλικής άμυνας, από το οποίο τροφοδοτήθηκε ο Sadio Mane εντός περιοχής, με τον Σενεγαλέζο να περνάει εύκολα τον Skorupski και να τελειώνει με το αριστερό για το 2-0.

Οι Reds έφτασαν πολύ κοντά στο τρίτο γκολ, με την συμπλήρωση 25 λεπτών στο παιχνίδι, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Diogo Jota μετά από εκτέλεση κόρνερ του Trent, με τον Πορτογάλο να σουτάρει με το αριστερό, όμως να νικιέται από τον Skorupski.

Δεύτερο μισάωρο: Με διπλή ευκαιρία της Liverpool ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του φιλικού, καθώς ο Skorupski απομάκρυνε αρχικά την κεφαλιά του Jota και στη συνέχεια ο Bonifazi πρόλαβε να απομακρύνει την προσπάθεια που έκανε ο Salah, στον οποίον κατέληξε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Πολωνού keeper.

Ο Αιγύπτιος προσπάθησε να σκοράρει και στο 36ο λεπτό, με το εκτός περιοχής αριστερό του σουτ να μην βρίσκει όμως εστία.

Στο 43′ οι Reds έκαναν την πρώτη τους αλλαγή στον αγώνα, με τον Rhys Williams να αντικαθιστά τον Virgil van Dijk, ο οποίος είχε καλή και σταθερή απόδοση στο πρώτο του ξεκίνημα, μετά από 10 μήνες.

Νέα ευκαιρία είχε ο Mo Salah στο 45ο λεπτό του αγώνα, σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας της Bologna από καλή εντός περιοχής θέση.

Ακριβώς στο 50′ αντικαταστάθηκε και ο Harvey Elliott από τον Ben Woodburn.

Η Ιταλική ομάδα βρήκε δίχτυα στο 58ο λεπτό με τον Orsolini, όμως ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ, με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της Liverpool:

Kelleher, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk (Williams 42′), Robertson, Milner, Elliott (Woodburn 50′), Keita, Salah, Mane, Jota

Ο Diogo Jota άνοιξε το σκορ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com