Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Alisson!

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Alisson!

Οι ανανεώσεις συμβολαίων συνεχίζονται για τους παίκτες της Liverpool, με τον Alisson Becker να είναι ο τελευταίος Κόκκινος που υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος.

Ο διεθνής keeper αποκτήθηκε πριν από τρία χρόνια απο την AS Roma και κατάφερε να κάνει αμέσως την διαφορά, βοηθώντας το σύνολο του Jurgen Klopp να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης, της Αγγλίας και του κόσμου.

Το νέο του συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027, ενώ θα του αποφέρει και αυξημένες χρηματικές απολαβές.

Με την Liverpool ο 28χρονος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 130 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις από το 2018 έως και σήμερα, έχοντας κρατήσει 57 φορές ανέπαφη την εστία του.

Φυσικά έχει σημειώσει και ένα γκολ, στην περσινή νίκη της ομάδας του Klopp με 1-2 στην έδρα της West Brom.

Ανάλογα συμβόλαια υπέγραψαν τις προηγούμενες μέρες οι Fabinho και Trent Alexander-Arnold και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλοι άσοι της ομάδας, όπως οι Andy Robertson, Virgil van Dijk, Sadio Mane και Mohamed Salah.

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

“ Δεν ξόδεψα πολύ χρόνο, για να το σκεφτώ. Είναι κάτι που έχει χτιστεί τα τελευταία τρία χρόνια που βρίσκομαι στον σύλλογο, η εμπιστοσύνη και η πίστη που έχω στον σύλλογο και έχει ο σύλλογος προς το πρόσωπο μου. ”

“ Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ. Τα παιδιά μου έχουν προσαρμοστεί στην Αγγλία, είναι μια διαφορετική χώρα, όμως έτσι μεγαλώνουν. ”

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να συνεχίσω την καλή δουλειά που κάνω εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση, δεν ήταν δύσκολο για εμένα. ”

 

Ανανέωσε και ο Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com