Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος στην ομάδα»

Fabinho: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος στην ομάδα»

Ο Fabinho στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε πως ο στόχος του, είναι να γίνει ο καλύτερος παίκτης των Reds, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει νέους τίτλους με την Κόκκινη φανέλα.

Ο μέσος για το νέο του συμβόλαιο και την παραμονή του στην ομάδα είχε να πει:

“ Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο μας πιέζουν, γιατί ξέρουν την ποιότητα μας και τις αντοχές μας. ”

“ Προσωπικά, εγώ θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα, θέλω να γίνω ένα σημαντικό κομμάτι της, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως ηγέτης. Να συνεχίσω να μαθαίνω από το τεχνικό επιτελείο και από τα παιδιά και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. ”

“ Γνωρίζουμε πως με αυτό το ρόστερ μπορούμε να φτάσουμε μακριά σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρυσι δεν κερδίσαμε κάποιο τρόπαιο, οπότε νομίζω πως είναι όλοι διψασμένοι για τρόπαια. Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια και να χάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ελπίζουμε να το κάνουμε φέτος. ”

Τι τον κάνει να αισθάνεται σαν στο σπίτι του:

“ Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, γιατί υπάρχουν πράγματα που νιώθεις όταν βρίσκεσαι στο προπονητικό κέντρο, όταν βλέπεις τον κόσμο και όταν οι οπαδοί σου δείχνουν την αγάπη τους και σου λένε πάντα καλά πράγματα. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ξεχωριστοί και έχουμε τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου. Αυτά τα πράγματα με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπιτι μου. ” Είπε ο Fabinho.

Τι έχει αλλάξει από την ημέρα που υπέγραψε από την Monaco:

“ Έχει βελτιωθεί ο τρόπος παιχνιδιού μου και είμαι πιο έμπειρος, αφού ήμουν 24 και τώρα είμαι 27. Όταν αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο, το πιο φυσιολογικό είναι να ωριμάσεις και να μάθεις νέα πράγματα. ”

“ Δεν θέλω όμως να σταματήσω εδώ. Γνωρίζω πως μπορώ να γίνω καλύτερος και πως μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα. ”

Νέο συμβόλαιο και για τον Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com