Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφουν στο Νησί ορισμένοι νέοι

Επιστρέφουν στο Νησί ορισμένοι νέοι

Η σημερινή ένταξη των τριών Βραζιλιάνων, Bobby Firmino, Alisson Becker και Fabinho στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool στο Evian της Γαλλίας θα οδηγήσει ορισμένους νεαρούς παίκτες πίσω στο Νησί, όπως δήλωσε ο Pep Lijnders.

Ο Jürgen Klopp έχει σχεδόν ολόκληρο το ρόστερ του διαθέσιμο και ο τελευταίος που θα ενταχθεί στην προετοιμασία είναι ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson.

Ο Hendo θα ενταχθεί την επόμενη εβδομάδα στην προετοιμασία, καθώς έλαβε λίγες περισσότερες ημέρες άδεια, λόγω και του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για μήνες.

Η άφιξη των Ali, Fabinho και Bobby, σημαίνει πως ορισμένοι από τους νέους μας παίκτες μπορούν να επιστρέψουν στο AXA Training Centre, όσο εμείς θα βρισκόμαστε στο Evian. ” Δήλωσε ο Lijnders.

Έκαναν όμως μια πολύ καλή εντύπωση, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. ”

Είχαμε μια συνάντηση μαζί τους και τους εξηγήσαμε την απόφαση μας, να επιστρέψουν πίσω. Δεν θα πρέπει να το βλέπουν ως κάτι αρνητικό. ”

Βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις της ανάπτυξης τους και δεν αποτελεί ντροπή που θα κάνουν χώρο για την ένταξη των Ali, Fabinho και Bobby. ” Πρόσθεσε ο Lijnders.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν στο Νησί βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα οι Harvey Davies, Marcelo Pitaluga, Jake Cain, Ben Woodburn, Tyler Morton, Mateusz Musialowski και Billy Koumetio.

Στη Γαλλία συνεχίζουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com