Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος scouter των Reds ο Russ Richardson

Νέος scouter των Reds ο Russ Richardson

Μια νέα πρόσληψη στο τμήμα scouting της έκανε η Liverpool, σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times.

Συγκεκριμένα, οι Reds προσέλαβαν τον πρώην επικρφαλής του τμήματος scouting της Aberdeen, Russ Richardson, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει και στην Bristol City.

Στην Σκωτσέζικη ομάδα βρισκόταν από το 2013 και αποχώρησε πριν από λίγο καιρό, μετά την απόφαση που πήρε η Aberdeen να προχωρήσει σε μια σειρά από σημαντικές αλλαγές.

Μια από τις προτάσεις που είχε κάνει ως επικεφαλής του τμήματος scouting της Aberdeen ήταν η απόκτηση του Sam Cosgrove από την Carlisle έναντι μόλις £25,000, πριν εκείνος πωληθεί στην Birmingham έναντι περίπου £2 εκατομμυρίων.

Ο 56χρονος στην Liverpool θα συνεργαστεί με τους Dave Fallows και Barry Hunter, καθώς και με τον Michael Edwards.

Θα δραστηριοποιηθεί κυρίως στην Αγγλική αγορά και θα προσπαθήσει να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα αναφορικά με την εύρεση γηγενών παικτών.

Στόχος των Reds είναι να βρεθούν νεαροί ποδοσφαιριστές τα μικρά πρωταθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι με την κατάλληλη υποστήριξη και την σωστή δουλειά θα μπορέσουν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι εκείνη του Conor Bradley, ο οποιος αποκτήθηκε το 2019 από την Dungannon United σε ηλικία 15 ετών και τώρα προορίζεται για αντικαταστάτης του Neco Williams, αν αποχωρήσει τελικά ο Ουαλός.

Περιπτώσεις Conor Bradley θέλει να βρει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com