Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/7/2014 Υπογράφει στους Reds ο Dejan Lovren (vid)

Σαν σήμερα: 27/7/2014 Υπογράφει στους Reds ο Dejan Lovren (vid)

Σαν σήμερα το 2014 υπογράφει στην Liverpool από την Southampton, ο Κροάτης διεθνής πρώην αμυντικός των Reds, Dejan Lovren.

Οι Κόκκινοι θα πληρώσουν στους Αγίους το ποσό των 20 εκ. λιρών, για να φέρουν τον Dejan Lovren στο Anfield, με τον ίδιο να δηλώνει «όνειρο ζωής» την μετακίνηση του στους Reds.

«Είναι ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ (Liverpool), πολύ περήφανος και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω να παίζω! Ανυπομονώ να παίξω στο Anfield. Ήρθα πέρσι ως φιλοξενούμενος και αντίκρισα το κοινό να τραγουδά το You’ ll never walk alone. Αυτό είναι από μόνο του κάτι εξαιρετικό για κάθε παίκτη της Ομάδας, για κάθε αθλητή και για κάθε οπαδό! Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Έχουμε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο. Η Liverpool είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας Σύλλογος!», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κόκκινων.

Ο Dejan Lovren θα φορέσει την famous Red shirt 185 φορές στα 6 χρόνια παραμονής του στον Σύλλογο, σημειώνοντας και 8 γκολ, μερικά από αυτά μάλιστα να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Αξιομνημόνευτο πάντως είναι το γκολ του στο παιχνίδι με την Dormund στις καθυστερήσεις της συνάντησης και που μας έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, την χρονιά 2015/16.

Με τους Reds θα κατακτήσει το Champions League 2019, το UEFA Super Cup 2019, το Clubs World Cup 2019 & την Premier League 2020.

Το καλοκαίρι του 2020 και συμπτωματικά την ίδια μέρα (27/7) θα μετακινηθεί στην Ρωσία και για λογαριασμό της Zenit Saint Petersburg.

Απολαύστε παρακάτω το γκολ ορόσημο του Dejan Lovren με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 27/7/2014 Υπογράφει στους Reds ο Dejan Lovren
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com