Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οργίλη αντίδραση οπαδών των Reds σε tweet για Saul Niguez

Οργίλη αντίδραση οπαδών των Reds σε tweet για Saul Niguez

Με χθεσινή της ανάρτηση στο Τwitter η Daily Mail, μέσω του λογαριασμού @LFC Transfer Room, ισχυρίστηκε πως οι Reds παρόλο που θαυμάζουν πολύ τον Saul Niguez, είναι απίθανο να προχωρήσουν στην απόκτηση του, εκτός εάν πουλήσουν κάποιον από τους κεντρικούς μέσους του υφιστάμενου ρόστερ.

Το tweet αυτό προκάλεσε την οργίλη αντίδραση αρκετών οπαδών της Liverpool, οι οποίοι μέσα από τα σχόλια τους εξέφρασαν τον θυμό και την απογοήτευση τους, για την προφανή απροθυμία της ομάδας να προχωρήσει στην απόκτηση του ταλαντούχου Ισπανού μέσου.

Κοινός παρονομαστής στα σχόλια όλων είναι το γεγονός πως «πάντα θαυμάζουμε» ή «δηλώνουμε ενδιαφέρον» για ποδοσφαιριστές ενώ «άλλοι ολοκληρώνουν τις μεταγραφές τους».

Η Liverpool διάγει μέχρι στιγμής ένα σχετικά ήσυχο θερινό μεταγραφικό παράθυρο, με τον Ibrahima Konate να αποτελεί το μόνο καινούριο απόκτημα.

Ωστόσο, η φυγή του Gini Wijnaldum για την Paris Saint-Germain άφησε ένα κενό στην μεσαία γραμμή των Reds και θα ήταν έκπληξη εάν δεν καλυφθεί.

Με τους Jordan Henderson και Thiago στα 30 τους, τον Naby Keita και τον Alex Oxlade-Chamberlain να είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς και τον Curtis Jones να εξακολουθεί να μαθαίνει, μια προσθήκη ενός ποιοτικού μέσου φαίνεται περισσότερο από αναγκαία.

Οργίλη αντίδραση οπαδών των Reds σε tweet για Saul Niguez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com