Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο»

Jota: «Θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο»

Συνέντευξη στο site της ομάδας παραχώρησε σήμερα ο Diogo Jota, μιλώντας για την προετοιμασία στην Αυστρία, για την περσινή δύσκολη σεζόν και για τον φετινό στόχο των Reds που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Για την προετοιμασία και το νέο ξεκίνημα της ομάδας είχε να πει:

“  Η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ μας είναι πολύ υψηλή. Υπάρχει μια καλή σχέση μεταξύ των παικτών και νομίζω ότι κάνει μια μεγάλη διαφορά στο γήπεδο. Τώρα είναι μια νέα σεζόν και μια νέα αρχή. Είμαι έτοιμος και η ομάδα θα είναι επίσης έτοιμη για αυτό. ”

“ Νιώθω ότι μπορώ να παίξω σε διαφορετικούς ρόλους και αυτό μου δίνει δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα γιατί οι προπονητές μπορούν να σε επιλέξουν για το ένα ή το άλλο πράγμα. Είναι καλό για έναν παίκτη να έχει αυτή την ικανότητα – και αυτό είναι ένα πράγμα που θέλω να βελτιώσω. ”

“ Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο Anfield και ελπίζω αυτό να συμβεί μέσα στη νέα σεζόν. Είναι πάντα καλύτερο να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες, όταν συμβαίνουν θετικά πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σου δίνει ένα διαφορετικό συναίσθημα. ” Είπε ο Jota.

Για τον φετινό στόχο της ομάδας: 

“ Θα το προσπαθήσουμε, φυσικά και θα το κάνουμε, όπως κάνουμε πάντα. Η περσινή σεζόν δεν ήταν πολύ καλή για εμάς. Τερματίσαμε τρίτοι, όμως δεν ήταν αυτό που θέλαμε. ”

“ Θέλουμε να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε για την κατάκτηση του τίτλου. ”

Στόχος ο τίτλος για τον Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com