Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Ένιωσα ότι κάποιοι στην ομάδα δε με αγαπούσαν πια»

Wijnaldum: «Ένιωσα ότι κάποιοι στην ομάδα δε με αγαπούσαν πια»

Μετά από αρκετό καιρό πού μας άφησε στην αναμονή για το τι τον «χάλασε» και εν τέλει έφυγε από τη Liverpool, ο Gini Wijnaldum επιτέλους έσπασε τη σιωπή του.

Κλισέ ατάκα, αλλά αληθινή στην προκειμένη περίπτωση. Ο πρώην παίκτης της Liverpool αναφέρθηκε λεπτομερώς στο παρασκήνιο πού εν τέλει τον έφερε στην πόρτα της εξόδου του Anfield, μην παραλείποντας ωστόσο να τονίσει -όπως αρμόζει στον ακέραιο χαρακτήρα πού έδειξε ότι έχει στα 5 χρόνια πού αγωνίστηκε στην ομάδα μας- την τεράστια ποσότητα αγάπης πού έχει λάβει από συμπαίκτες, προσωπικό και οπαδούς.

Πάμε να δούμε πώς ακριβώς ξεδίπλωσε το κουβάρι των γεγονότων ο Gini, μιλώντας στους Times:

«Κάθε μέρα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια έδινα τα πάντα.»

«Η Liverpool σήμαινε τόσα πολλά για μένα. Υπήρξε κάποια στιγμή πού δεν ένιωθα (να παίρνω) αγάπη και εκτίμηση εκεί.»

«Όχι από τους συμπαίκτες μου, όχι από τους ανθρώπους στο Melwood. Ξέρω ότι όλοι με αγαπούσαν, και εγώ τους αγαπούσα επίσης. (το πρόβλημα) Δεν ήταν από εκείνη την πλευρά, ήταν από την άλλη.»

«Υπήρξε κάποια στιγμή όπου δεν ένιωθα αγαπητός. Αυτό το ένιωσα μερικές φορές τις τελευταίες δύο σεζόν.»

Εν συνεχεία έγινε πιο συγκεκριμένος:

«Τα media δε βοήθησαν.»

«Δημιουργήθηκε μία ιστορία, ότι εγώ δεν αποδέχτηκα την προσφορά της Liverpool γιατί ήθελα περισσότερα λεφτά, και οι οπαδοί το μετέφρασαν ως ‘ΟΚ, δεν του έγινε η προσφορά πού ήθελε, οπότε δε δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να κερδίζει παιχνίδια η ομάδα’. Όλα έμοιαζαν να είναι εναντίον μου.»

«Μερικές φορές το ένιωθα σαν ‘ουάου, πάλι εγώ;'»

Έπειτα ο Gini επεκτάθηκε, ρίχνοντας το μπαλάκι σε μερίδα των οπαδών της ομάδας:

«Οι οπαδοί στο γήπεδο και οι οπαδοί στα social media ήταν δύο διαφορετικά πράγματα.»

«Για τους οπαδούς στο γήπεδο δεν έχω να πω τίποτα κακό. Με στήριζαν πάντα.»

«Στα social media όμως, όταν χάναμε, η ευθύνη έπεφτε σε μένα – ισχυρίζονταν ότι ήθελα να φύγω (σ.σ. ο Wijnaldum αναφέρεται σε μερίδα των σχολίων στα social media μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της Liverpool, τα οποία τον κατηγορούσαν ότι δεν έδινε τα πάντα γιατί ήθελε να φύγει). Υπήρξε μία στιγμή πού ήμουν σε φάση ‘Αχ και να ήξεραν τι κάνω για να μείνω γερός και να παίζω σε κάθε παιχνίδι!'»

«Δε μπορείς να παραπονεθείς, γιατί αυτή είναι η δουλειά σου. Όμως άλλοι παίκτες (στη θέση μου) ίσως να έλεγαν ‘δεν είμαι γερός’ (σ.σ. βλέπε Coutinho!). Βλέπεις παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, πού είναι σε φάση ‘δεν παίζω, γιατί είναι ρίσκο’. Εγώ έκανα το αντίθετο.»

«Δεν έπαιζα πάντα καλά, όμως μετά από κάθε παιχνίδι μπορούσα να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να πω ‘προπονήθηκα σκληρά για να γίνω καλύτερος’.»

«Οι συμπαίκτες μου ποτέ δεν ένιωσαν ότι τους απογοήτευσα ή ότι τους ‘δούλευα’. Ο προπονητής ήταν σίγουρος ότι μπορούσε να με εμπιστευτεί. Το ότι μπορούσα να παίξω και να τα πάω καλά σε διαφορετικές θέσεις επίσης βοήθησε. Θα έδινα τα πάντα (σε όποια θέση και να έπαιζα)

«Πήρα τόση πολλή αγάπη, όχι μόνο από τους οπαδούς, αλλά από τον προπονητή, από τους παίκτες, αλλά και από τους ανθρώπους πού δούλευαν για τον σύλλογο. Κάποιοι παίκτες ήρθαν σε μένα και είπαν ‘αυτή είναι η τελευταία σου προπόνηση, αυτή είναι η τελευταία σου βδομάδα στην ομάδα’. Ήταν πολύ δύσκολο, και επίσης συγκινητικό.»

«Πολλές φορές έπρεπε να παλέψω με τα δάκρυά μου. Η αγάπη πού μού έδειξαν όλοι στο τελευταίο παιχνίδι ήταν κάτι όμορφο.»

Άνοιξε την καρδιά του ο Gini Wijnaldum.
Άνοιξε την καρδιά του ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com