Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ισόπαλοι με Wacker και Stuttgart οι Reds

Ισόπαλοι με Wacker και Stuttgart οι Reds

Τα πρώτα δύο μισάωρα φιλικά παιχνίδια στην Αυστρία έδωσε η Liverpool σήμερα το απόγευμα. Οι Reds αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στην Wacker Innsbruck και

Φιλικό με Wacker: Με γκολ ξεκίνησε τα φετινά της φιλικά η Liverpool, αφού πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με την Wacker, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Divock Origi, το οποίο κέρδισαν οι Reds με σέντρα του Owen Beck, η οποία βρήκε σε χέρι αμυντικού της Wacker. Η Αυστριακή ομάδα απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με τον Fridrikas, με τον Karius όμως να αποκρούει και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 17′ με σουτ του Ronivaldo από πλάγια θέση, με τον keeper των Reds να μην είναι σε ιδανική θέση και την άμυνα τους να είναι αποδιοργανωμένη. Το μακρινό φάουλ του Trent Alexander-Arnold έφυγε ψηλά στο 21ο λεπτό, ενώ κοντά στο γκολ έφτασαν οι Cain και Beck με τις προσπάθειες τους πέντε λεπτά αργότερα.

Φιλικό με Stuttgart: Με χαμένο τετ α τετ του Mo Salah ξεκίνησε το δεύτερο φιλικό της Liverpool, με την Γερμανική ομάδα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τέρμα του Forest, ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση εντός περιοχής και τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 1-0. Στην πορεία οι παίκτες του Jürgen Klopp ανέβασαν ρυθμούς και βρήκαν την ισοφάριση στο 20ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης, με τον Sadio Mane να μετατρέπει σε γκολ την σέντρα του Κώστα Τσιμίκα από την αριστερή πλευρά.

Από τα δύο φιλικά ξεχώρισαν οι Κώστας Τσιμίκας, Owen Beck, Kaide Gordon και Alex Oxlade-Chamberlain.

Από τον Origi το πρώτο γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com