Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συγκίνησε ο Thiago με τη χειρονομία του μετά το Ισπανία-Ελβετία

Συγκίνησε ο Thiago με τη χειρονομία του μετά το Ισπανία-Ελβετία

Εκστασιάστηκαν οι παίκτες της εθνικής Ισπανίας μετά την πρόκρισή τους επί της Ελβετίας στα πέναλτι, με τον Thiago όμως να αντιδρά πιο ψύχραιμα.

Η ομάδα του Luis Enrique κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Euro μετά τη μακρά διαδρομή των 120 λεπτών και της διαδικασίας των πέναλτι, με τον μέσο της ομάδα μας να μην εκτελεί.

Οι Ισπανοί αστόχησαν σε δύο εκτελέσεις και οι Ελβετοί σε τρεις, με την τελευταία και καταδικαστική εκ του αποτελέσματος να πραγματοποιείται από το Ruben Vargas.

O Vargas είδε το σουτ του να αποκρούεται από τον Unai Simon, προτού ο Mikel Oyarzabal στείλει μία και καλή τους Furias Rojas στον δρόμο της Ιταλίας.

Ο Vargas λοιπόν πιάστηκε από την κάμερα στα πρόθυρα των δακρύων μετά την οριστικοποίηση της έκβασης της knock-out αναμέτρησης, με τον Thiago να σπεύδει να τον παρηγορήσει και να τον εμψυχώσει.

Η κίνηση αυτή του παίκτη της Liverpool άγγιξε πολλούς οπαδούς των Reds, οι οποίοι έσπευσαν μέσω Twitter να εκφράσουν τα αισθήματα συγκίνησης και τη χαρά τους για το γεγονός ότι -όπως έγραψαν- ένας παίκτης με τον χαρακτήρα του Alcantara αγωνίζεται στην ομάδα τους.

Thiago Alcantara και Yann Sommer αγκαλιάζονται μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.
Thiago Alcantara και Yann Sommer αγκαλιάζονται μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com