Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχαιρέτησε την Liverpool ο Ozan Kabak

Αποχαιρέτησε την Liverpool ο Ozan Kabak

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Liverpool ο κεντρικός αμυντικός, Ozan Kabak ο οποίος πριν από λίγη ώρα αποχαιρέτησε την ομάδα με μια δημοσίευση στα social media του.

Ο Τούρκος αποκτήθηκε ως δανεικός τον περασμένο Φεβρουάριο από την RB Leipzig, λόγω των πολλών τραυματισμών που προέκυψαν στο κέντρο της άμυνας των Reds και βοήθησε την ομάδα να τερματίσει στην τρίτη θέση της Premier League και να εξασφαλίσει την έξοδο της στο επόμενο Uefa Champions League.

Ο νεαρός στόπερ συγκεκριμένα έγραψε:

“ Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω [οπαδοί της Liverpool] για την υποστήριξή που μου δείξατε από την ημέρα που έφτασα. Πιστεύω ότι η εμπειρία που συγκέντρωσα κατά τη διάρκεια της τετράμηνης παραμονής μου εδώ είναι πολύ σημαντική.  ”

“ Έμαθα πολλά από τον προπονητή, Jürgen Klopp και από όλους τους (πρώην) συμπαίκτες μου. ”

“ Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ξεχωριστής οικογένειας. Θα θυμάμαι πάντα, με χαρά  τις μέρες μου εδώ στο Liverpoo lκαι το ξεχωριστό τραγούδι που μου χαρίσατε. YNWA. ”

Οι Reds αποφάσισαν να μην αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Ozan Kabak, μετά την αγορά του Ibrahima Konate από την RB Leipzig τον περασμένο μήνα.

Ευχόμαστε στον Ozan Kabak καλή τύχη για την συνέχεια της καριέρας του.

Τέλος και επίσημα ο Ozan Kabak από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com