Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα χρειαστεί να νικήσει την Arsenal και την Real για τον Isak η Liverpool»

«Θα χρειαστεί να νικήσει την Arsenal και την Real για τον Isak η Liverpool»

Επαφές με τους ατζέντηδες του Aleksander Isak, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Liverpool για αντικαταστάτη του Firmino, έχει κάνει η Arsenal, σύμφωνα με την AS, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Real Madrid.

Ο παίκτης της Real Sociedad προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά η οποία προκάλεσε το ενδιαφέρον διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης έχει ρήτρα 70 εκατομμυρίων ευρώ, τιμή η οποία φαντάζει πολύ υψηλή για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Η AS επίσης αναφέρει πως η Arsenal έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Σουηδού, λέγοντας τους πως αν ο ποδοσφαιριστής θέλει να γίνει κάτοικος Λονδίνου, τότε οι Κανονιέρηδες θα κάνουν ότι μπορούν – ακόμα και να πληρώσουν τη ρήτρα του – για να τον φέρουν στο Emirates. Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι της ομάδας του San Sebastian αναφέρουν πως καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα χέρια τους, ούτε έχουν κάποιο στοιχείο που δείχνει πως οποιαδήποτε ομάδα είναι διατεθειμένη να σπάσει τη ρήτρα.

Η ομάδα θέλει να κρατήσει τον Isak στο Anoeta για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο, με τον πρόεδρο της ομάδας Jokin Aperribay να έχει κάνει μια πρώτη προσέγγιση το Μάϊο, προσφέροντας βελτιωμένο συμβόλαιο με ρήτρα που ακουμπά τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Το κατά πόσο η Liverpool θα ξόδευε αυτά τα χρήματα για να φέρει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στο Anfield είναι αμφίβολο. Τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα μετά την πανδημία του Covid-19 δεν φαίνεται να επιτρέπουν τέτοιου είδους κινήσεις, ειδικά για παίκτες που δεν είναι απόλυτα σίγουρη η ομάδα πως θα πετύχει με την κόκκινη φανέλα.

Μία κίνηση της Liverpool για τον Σουηδό σέντερ φορ φαίνεται σχεδόν απίθανη, τουλάχιστον για αυτό το καλοκαίρι. Οποιαδήποτε εξέλιξη, πάντως, σχετικά με το μέλλον του παίκτη αναμένεται να έρθει μετά την ολοκλήρωση του UEFA Euro 2020.

 

O Alexander Isak κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Σουηδίας με τη Σλοβακία.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com