Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε ο Firmino στην ανατροπή της Βραζιλίας (vid)

Σκόραρε ο Firmino στην ανατροπή της Βραζιλίας (vid)

Λογαριασμό άνοιξε στο φετινό Copa America ο Bobby Firmino της Liverpool, καθώς σκόραρε κόντρα στην Κολομβία και βοήθησε την εθνική Βραζιλίας να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1, κάνοντας το 3 στα 3 στον όμιλο.

Η Βραζιλία δεν ξεκίνησε με κάποιον παίκτη της Liverpool στην βασική της σύνθεση και έμεινε πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό του αγώνα με καταπληκτικό ψαλιδάκι του Luis Diaz.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στο ματς ο Bobby Firmino αντί του Everton Ribeiro, ο οποίος έδωσε το έναυσμα της ανατροπής.

Ο Bobby αρχικά έδωσε την τελική πάσα στον Neymar με τακουνάκι, με τον επιθετικό της Paris Saint-Germain να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στο 78ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Renan Lodi.

Οι Κολομβιανοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το 1-1, καθώς η μπάλα στο build up πριν το γκολ είχε βρει στον διαιτητή της αναμετρήσεις από την πάσα του Neymar, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε, με την σέντρα να γίνεται από την αριστερή πλευρά.

Η Βραζιλία τελικά έκανε την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, με τον Casemiro μετά από εκτέλεση κόρνερ του Neymar.

Fabinho και Alisson Becker έμειναν στον πάγκο.

Βρήκε δίχτυα ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com