Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ηττήθηκε στον τελικό του FA Youth Cup η Under 18

Ηττήθηκε στον τελικό του FA Youth Cup η Under 18

Η Under 18 της Liverpool ηττήθηκε με 2-1 από την Aston Villa στο Villa Park το βράδυ της Δευτέρας και δεν κατάφερε να κατακτήσει το FA Youth Cup για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Ο τελικός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους Reds, αφού έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 9′ από τέρμα του Chrisene, με τους Villians να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους 4 λεπτά αργότερα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Young, το οποίο παραχώρησε ο Billy Koumetio. Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, με τους Reds να έχουν δύο δοκάρια με τους Woltman και Musialowski.

Η επανάληψη ήταν ναι μεν καλύτερη για την Liverpool, αλλά όχι τόσο καλή, ώστε να γίνει και η ανατροπή. Η ομάδα μπόρεσε να μειώσει με το γκολ του Frauendorf στο 73′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Tyler Morton.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Reds βρήκαν δύο ευκαιρίες με τους Musialowski και Jarell Quansah, όμως η πρώτη προσπάθεια μπλοκαρίστηκε από την άμυνα των γηπεδούχων και η δεύτερη κατέληξε ακριβώς πάνω στον goalkeeper της Villa.

Η σύνθεση της Under 18:

Davies, Bradley, Norris, Quansah, Koumetio, Stephenson, Corness (Frauendorf, 46), Morton, Woltman, Balagizi, Musialowski.

Έμειναν στον πάγκο: Jonas, Mrozek, Wilson, Chambers, Mabaya, Bajcetic.

Έφτασε στον τελικό αλλά δεν πήρε το τρόπαιο η Under 18.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com